2024

o nama

Firma Inter Auto sa sjedištem u Tuzli osnovana je 2003 godine na osnovama tradicije i entuzijazma čija je prvenstvena djelatnost bila servisiranje vozila. Kako se vizija i ambicija vlasnika  firme Inter Auto, g-dina Begić Muhameda ogledala u povezivanju firme sa nekim od svjetskih priznatih brendova u automobilskoj branši, tako početkom 2004 godine Inter Auto postaje ovlašteni trgovac i serviser za marku Audi.

Danas, Inter Auto zauzima vodeće mjesto na regionalnom tržištu Bosne i Hercegovine u prodaji i servisiranju motornih vozila, što potvrđuju poslovni rezultati i kontinuirani rast firme.

Inter Auto je počeo 2003 godine sa 2 uposlenika, da bi danas Inter Auto brojao 48 uposlenika, a taj napredak  je tokom predhodnih godina ostvario kao rezultat rada njegovih uposlenika, stalnim usavršavanjem, timskim radom, lojalnosti firmi, te kroz vrijednosti organizaciske kulture.

Inter Auto je kompanija koja u svojoj poslovnoj aktivnosti specijalizovana za prodaju vozila marke Audi i servisiranje vozila marki Volkswagen i Audi.

Inter Auto kroz svoje djelovanje nastoji da ostvaruje stalni napredak i razvoj, kako svojih uposlenika tako i firme u cjelini. Inter Auto je partner koji postavlja mjerila standarda u oblasti prodaje i usluga koje savremena autoindustrija ultimativno zahtjeva.

Kao posebnu vrijednost i doprinos uspjehu firme treba istaknuti fleksibilnu organizacisku strukturu koja se kontinuirano prilagođava strategiji poslovanja i ostvarenju zadatih ciljeva. Glavno mjerilo prema kojem vrednujemo rezultate je zadovoljstvo kupca, stoga ćemo u budućnosti najveći naglasak stavljati na kvalitetu usluga kao i daljnju izgradnju i modernizaciju.

CILJ društva Inter Auto Tuzla

Provodeći principe zakonitosti, jednakosti i transparentnosti u radu opredljeljeni smo da kontinuirano poboljšavamo kvalitet naših usluga u cilju povećanja zadovoljstva svih zainteresovanih strana.


VIZIJA društva Inter Auto Tuzla

Zadržati lidrestvo kroz visoke standarde u distribuciji, produktivnosti i inovativnosti cjelokupnog poslovanja. Pružiti kupcima vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga, te njegovati dobre međuljudske odnose unutar društva i izvan njega, na taj način pridonositi kvaliteti poslovanja i življenja.


MISIJA društva Inter Auto Tuzla

Ostvariti vrhunsku odgovornost prema klijentima, te kontinuirano pronalaziti načine da bi se stvorio osjećaj zadovoljstva i ponosa kod kupaca, uposlenika, poslovnih partnera i cjelokupnog okruženja, te poštovanje poslovne etike i društvenih vrijednosti na svim područjima djelovanja.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju