Izvrsne dodatne funkcije za Audi SQ8 TDI

Tijekom parkiranja, u gradu ili na dužim dionicama – Audi SQ8 TDI pružit će vam podršku u brojnim situacijama pomoću međusobno umreženih sustava potpore. Ostale opcije opreme predstavljaju primjerice Bang & Olufsen Advanced sound sustav koji će vaš Audi SQ8 TDI pretvoriti u koncertnu dvoranu te Audi virtualni kokpit.

Panoramski stakleni krov

Okupajte se suncem u svom Audiju: panoramski stakleni krov ne samo da osigurava ugodnu i dobro osvijetljenu unutrašnjost već istovremeno poboljšava klimu u unutrašnjosti putem učinkovitog odzračivanja.

Bang & Olufsen Premium sound sustav s 3D zvukom

Ovako ćete cestu pretvoriti u pozornicu: integriran u izuzetno kvalitetni ambijent Audija, sound sustav stručnjaka za HiFi Bang & Olufsen postavlja kako vizualna tako i akustična mjerila. Sustav se automatski prilagođava brzini vožnje i pozadinskim zvukovima te omogućuje fascinantnu reprodukciju surround zvuka kao u koncertnoj dvorani.

Potpora svjetala za noćnu vožnju

Sigurni kroz noć: potpora svjetala za noćnu vožnju prepoznaje osobe u mraku, neovisno o svjetlu i bojama, te na zaslonu prikazuje prepreke. Osobe su uočljivije neovisno o boji njihove odjeće. Time se značajno smanjuje rizik od nezgode.