Postavite nova mjerila.S opremom Audija SQ7.

Audi SQ7 je veliki, svestrani SUV za sportske individualiste. Svojom izuzetnom prostranošću pruža vam osjećaj slobode. Opcijski panoramski stakleni krov koji seže sve do trećeg reda sjedala pobrinut će se za otvoren pogled u nebo. Zahvaljujući najboljoj kvaliteti zvuka Bang & Olufsen Advanced sound sustav nudi doživljaj zvuka kao u koncertnoj dvorani.

Head-up zaslon

Sve pod kontrolom: s Head-up zaslonom u Audi ulazi prikazna tehnologija koja je do prije svega nekoliko godina bila rezervirana prvenstveno za pilote. Vizualni sustav od asferičnih zrcala projicira relevantne informacije izravno u vidno polje vozača.

Panoramski stakleni krov

Okupajte se suncem u svom Audiju: panoramski stakleni krov ne samo da osigurava ugodnu i dobro osvijetljenu unutrašnjost već istovremeno poboljšava klimu u unutrašnjosti putem učinkovitog odzračivanja.

HD Matrix LED glavna svjetla s Audi laserskim svjetlom i LED stražnjim svjetlima uključujući sustav za čišćenje glavnih svjetala

Optimizirana osvijetljenost i impresivan dizajn: Audi Matrix LED glavna svjetla kombiniraju sustav kamera s LED izvorima svjetlosti koji cestu osvjetljavaju bojom sličnom dnevnoj svjetlosti u skladu s dotičnom situacijom u vožnji.

Bang & Olufsen Advanced sound sustav s 3D zvukom

Prostorni zvuk kao u koncertnoj dvorani: Bang & Olufsen sound sustav s 3D zvukom podiže užitak u glazbi na novu razinu. Visokotonski i srednjetonski zvučnici posebno integrirani u A stup proizvode trodimenzionalni zvuk koji reproducira kompletnu punoću glazbe.

Paket sustava potpore za vožnju

Inteligentna kombinacija nekoliko sustava potpore za vozača i uštede: tako će između ostalog adaptivna potpora u vožnji i potpora za brzinu te sustav za ograničenje brzine pružiti podršku vozaču na dužim dionicama.