SUV model s naglaskom na S.

Novi Audi SQ5.

Stignite brzo na svoje odredište, suvereno savladajte izazove i pritom dobro izgledajte. U tu svrhu novi Audi SQ5 nudi vam snažan turbodizelski agregat, serijski stalni pogon na sve kotače quattro i dizajn koji je dorastao svojim senzacionalnim performansama i dok miruje.

Snaga suvereno prenesena na cestu

3,0 V6 TDI motor (kombinirana potrošnja goriva¹: 7,0 l/100 km; emisije CO₂, kombinirano¹: 185 g/km) s električno pogonjenim kompresorom ubrzava Audi SQ5 do elektronički ograničene najveće brzine od 250 km/h. Prijenos snage odvija se preko 8-stupanjskog tiptronica koji se odlikuje brzim i komfornim mijenjanjem stupnjeva prijenosa. Serijski stalni pogon na sve kotače quattro sa samoblokirajućim središnjim diferencijalom varijabilno raspodjeljuje snagu između prednje i stražnje osovine. Osnovna raspodjela iznosi 40 : 60. Međutim, po potrebi je moguće prenijeti do 70 % snage prema naprijed ili do 85 % snage prema natrag kako bi se omogućila veća trakcija. Tako će Audi SQ5 suvereno savladati brojne otežane uvjete.

Vidljive performanse

Dizajn novog Audija SQ5 impresivno odražava sportsku dinamiku i suverene performanse vozila. Novi dizajn letvica u pragovima stvara vizualnu lakoću i razmak od tla.

U upečatljivim branicima integrirani su otvori za zrak izraženih kontura s aluminijskim okvirom sprijeda te difuzor s okolnom kromiranom kopčom straga. Kromirani dvostruki ovalni ukrasni završetci ispušne cijevi pobrinut će se za sportske završne detalje.

Audi Singleframe rešetka saćaste strukture s aluminijskim umetcima u rešetci saćaste strukture osigurat će prednjem dijelu vozila samouvjeren karakter.

Posebna karizma u svakom pogledu

Podjela OLED dioda na male segmente s pojedinačnim upravljanjem i trodimenzionalnim rasporedom omogućuje nove svjetlosne scenarije zahvaljujući impresivnom uprizorenju. Pri kupnji vozila na raspolaganju vam stoje tri različite vrste dizajna signature stražnjeg svjetla koje će vam poslužiti za individualizaciju vašeg vozila. K tomu će se karakter signature stražnjeg svjetla, ovisno o modusu vožnje, automatski prilagoditi tijekom upotrebe. Opcijska digitalna OLED stražnja svjetla opremljena su sustavom prepoznavanja približavanja: ako vozilo miruje i straga mu se približi drugo vozilo ili neki drugi sudionik u prometu na manje od dva metra, svi OLED segmenti automatski će se aktivirati u obliku vidljivog povećanja površine.

Signatura stražnjeg svjetla 1
Signatura stražnjeg svjetla 2
Signatura stražnjeg svjetla 3

Intenzivno utjelovljenje sportskog karaktera

Pri ulasku u vozilo vas i vaše suputnike dočekat će ukrasne aluminijske letvice na pragovima na prednjim vratima sa “S” amblemom, osvijetljene . U unutrašnjosti vas očekuje prostran koncept prostora s dovoljno mjesta za pet osoba uključujući komfornu unutrašnju visinu vozila i slobodan prostor u području nogu. Serijski dekorativni umetci od brušenog aluminija i kontrastni šavovi na višenamjenskom upravljaču i sportskim sjedalima ostavljaju dojam dinamike i elegancije.

Inteligentna tehnologija svjetla

Sportska sjedala od kože i Dinamice Frequenz mogu se dodatno optimizirati Feinnappa kožom s prošivanjem u obliku rombova i pneumatskom funkcijom masaže. Tipke za mijenjanje stupnjeva prijenosa na višenamjenskom upravljaču izvedene su u aluminijskoj optici, dok su papučice i oslonac za noge obložene nehrđajućim čelikom.