Kompaktan sportaš za individualiste.Audi SQ2.

U novom vrhunskom modelu obitelji Q2 doživjet ćete strastvenu snagu S modela marke Audi. Kompaktni SUV model objedinjuje veliki užitak u vožnji, sportski dizajn, napredne značajke infotainmenta i inteligentne sustave potpora za vozača.

Užitak u vožnji: dinamičan i snažan

Osim snažnog TFSI motora, potpuno varijabilni pogon quattro također će se pobrinuti za dinamičan užitak u vožnji u vašem Audiju SQ2. On naime osigurava raspodjelu pogonske sile na pojedine kotače u skladu s potrebama. S sportski ovjes s usklađenošću opruga i amortizera koja je specifična za S modele i spuštenom karoserijom donosi veću dinamiku vožnje s izravnijom povratnom informacijom kolnika i izraženijim sportskim upravljanjem. Zvuk specifičan za S modele naglasit će sportski karakter vašeg Audija SQ2.

Sportski vanjski dizajn: markantan i ekscentričan

Opcijski okviri ispušnih cijevi u crnoj boji u dizajnu s četirima cijevima koji su specifični za S modele te markantni završetak stražnjeg dijela vozila s krovnim spojlerom u S dizajnu lakiranim u boji vozila učinkovito upotpunjuju dinamiku i sportski karakter vašeg Audija SQ2. Kontrast čine opcijski SQ2 eksterijer paket s crnim akcentima u području Audi Singleframe rešetke te prednji i stražnji branik. Maska i kućišta vanjskih osvrtnih zrcala crne boje zaokružuju cjelokupnu sliku. Dekorativne quattro folije na bočnim stranicama jasna su obilježja prepoznavanja ove sportske opreme.

Izravna veza do odredišta

Uz opcijski MMI navigacijski sustav plus možete se kretati, komunicirati, dobivati informacije i uživati u opsežnoj ponudi infotainmenta. U sklopu opcijske opreme dostupan je i Audi virtualni kokpit: inovativan, potpuno digitalan kombinirani instrument veličine 12,3″ nudi vam fleksibilan i jasno strukturiran prikaz informacija o vozilu i njegovim funkcijama. Uključujući prikaz specifičan za S modele s naglaskom na brojaču okretaja.

Sustavi potpora za vozača: veća udobnost i preglednost

Za Audi SQ2 na raspolaganju vam stoji čitav niz inteligentnih sustava potpora za vozača. Odaberite, primjerice, opcijski paket pomoći vozaču koji će vam u kombinaciji s adaptivnom tempomatom u vožnji pružiti podršku tijekom ubrzanja, kočenja, održavanja brzine i razmaka te vođenja po voznom traku.

Sportski dizajn unutrašnjosti: progresivan i karizmatičan

Audi SQ2 impresionira dosljednim fokusom na sportski karakter i u svojoj unutrašnjosti. Tako će vam sportska sjedala s natpisom S osigurati položaj sjedenja po mjeri zahvaljujući izraženim podignutim bočnim dijelovima sjedala. SQ2 interijer paket koji je ekskluzivno dostupan za model SQ2 naglašava stilski dojam, a uključuje presvlake od Feinnappa kože s prošivanjem u obliku rombova i središnji dio sjedala Magma crvene boje. Za senzualne završne detalje pobrinut će se opcijski dostupan paket ambijentalnog osvjetljenja + koji će optimalno istaknuti obrise i površine u unutrašnjosti vašeg Audija SQ2 osvjetljenjem u više boja.