Estetika i dinamika.Audi S7 Sportback.

Elegantan izgled, dinamičan razvoj snage, unutrašnjost visoke kvalitete – Audi S7 Sportback impresionira vanjskim i unutarnjim vrijednostima.
S našim sportskim coupéom doživjet ćete osim toga najnovije tehnologije za potpomognutu vožnju i infotainment.

Elegantan i emocionalan – vanjski dizajn

Dizajn Audija S7 Sportback predstavlja spoj elegantne estetike i progresivnog karaktera S modela. Pogledom na bočni dio vozila uočit ćete oštre linije koje oblikuju siluetu svojstvenu coupé modelima. Audi S7 Sportback spušten je u odnosu na osnovni model zahvaljujući serijskom S sportskom voznom postroju s regulacijom amortizera. Dodatni elementi specifični za S modele naglašavaju njegovu dinamiku.

Snažan i dinamičan – pogon

Audi S7 Sportback pogoni se pomoću sportskog dizelskog motora. 3.0 V6 TDI (kombinirana potrošnja goriva*: 6,5 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana*: 170 g/km) s 257 kW (349 KS) i okretnim momentom od 700 Nm ubrzava vozilo od 0 do 100 km/h za 5,1 sekundu. Serijski pogon na sve kotače quattro prenosi snagu na cestu. Opcijski sportski diferencijal na stražnjoj osovini poboljšava ponašanje vozila tijekom vožnje zavojima.

Izrazito kvalitetna i individualna – unutrašnjost

Estetska i sportska linija bez iznimke se nastavlja i u unutrašnjosti Audija S7 Sportback¹. Dobrodošlicu će vam izraziti serijske osvijetljene aluminijske letvice u pragovima s amblemom S. Zauzmite mjesto na serijskim S sportskim sjedalima i preuzmite kontrolu nad vozilom preko serijskog višenamjenskog sportskog kožnog upravljača s 3 kraka, tipkama za mijenjanje stupnjeva prijenosa u aluminijskoj izvedbi i amblemom S. U sklopu opcijske opreme upravljač dolazi s funkcijom grijanja ili ravnim donjim dijelom za lakši ulazak u vozilo. Na prvoj slici prikazana je opcijska oprema sa S sportskim sjedalima presvučenima kožom Arras crvene boje i ukrašenima kontrastnim šavovima Achat sive boje. Međutim, nudimo vam i brojne dodatne mogućnosti oblikovanja kao što su opcijski Black Optik paket i opcijske kombinacije unutrašnjosti Audi exclusive.

Naglasak na digitalizaciji

Revolucionaran koncept rukovanja, velika ponuda infotainment rješenja i Audi connect usluge – sve to dobivate u Audiju S7 Sportback¹. Na visokorezolucijskom 12,3″ zaslonu serijskog Audi virtual cockpita neposredno ispred vas nalaze se svi važni prikazi poput brojača okretaja, brzinomjera, sata, razine goriva u spremniku i preostalog dosega. Odlučite se za dodatne opcijske tehnologije poput Audi smartphone sučelja (kompatibilno od operativnih sustava Apple iOS 10.0 i Android 6) koje povezuje vaš smartphone s vozilom preko USB-a i vizualizira sadržaje izravno na MMI zaslonu.

Jasne indicije

Četiri završetka ispušne cijevi, amblem S7, S difuzor i krovni spojler – karakteristike koje pokazuju da je ovdje riječ o Audiju S7 Sportback.