Digitalno umrežen, snažan i elegantan.Audi S6 Limousine.

Audi S6 Limousine sportski je i svestrani talent s opsežnom ponudom serijskih tehnologija u području infotainmenta i sustava potpora za vozača, snažnim pogonom i markantnim izgledom.

Ponuda infotainmenta

U neposrednom vidnom polju i polju za rukovanje nalaze se važne infotainment tehnologije. Serijskim Audi virtualnim kokpitom, potpuno digitalnim kombiniranim instrumentom s full HD ekranom veličine 12,3″, upravljate preko višenamjenskog kola upravljača. Preko tipke VIEW možete odabrati dva modusa ovisno o vašim potrebama: prikaz s instrumentima poput brzinomjera i brojača okretaja u fokusu i prikaz kod kojega se vizualiziraju grafike poput navigacijskih sadržaja.

U pogledu zabavnih sadržaja uz serijski Audi sound sustav nudimo vam i opcijski Bang & Olufsen sound sustav. Izvedba Premium sastoji se od 15-kanalnog pojačala i 16 zvučnika. Nova značajka 3D zvuka u prednjem redu sjedala generira prostorni surround efekt. Kod izvedbe Advanced s 19-kanalnim pojačalom i 19 zvučnika 3D zvuk širi se u cijelom vozilu i tako svim putnicima nudi nezaboravan koncertni doživljaj.

Sustavi potpore u pozadini

Audi S6 Limousine¹ opremljen je sustavima radara, kamerama za snimanje okoline i ultrazvučnim senzorima. Središnji upravljački uređaj potpora za vozača preračunava tako prikupljene podatke u trajnu sliku okoline. Priključeni opcijski sustavi potpora za vozača nude vam vožnju uz podršku na visokoj razini. Primjer je opcijska pomoć pri parkiranju plus koja vam unutar svojih granica pruža zvučnu i vizualnu podršku tijekom parkiranja i manevriranja. Aktivacija se provodi ubacivanjem u stupanj za vožnju unatrag, preko tipke u središnjoj konzoli te po želji automatski čim se vozilo brzinom manjom od deset km/h približi prepoznatoj prepreci. Ili odaberite kompletno rješenje poput opcijskog paketa sustava potpore za gradsku vožnju, koji obuhvaća nekoliko funkcija potpore posebno za gradski promet.

Impresivna snaga

Snagu u Audiju S6 Limousine generira 3 l V6 TDI motor (potrošnja goriva, kombinirana: 6,3-6,2 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana: 165-164 g/km). Zahvaljujući snazi od 257 kW (349 KS) i maksimalnom okretnom momentu od 700 Nm postići ćete ubrzanje od 0 do 100 km/h za 5,0 sekundi.

Izražen vanjski dizajn

Audi S6 Limousine odlikuje se izrazito sportskim, markantnim i revolucionarnim oblikom našeg aktualnog dizajna. Brojni serijski elementi vanjskog dizajna specifični za S modele zorno prikazuju razliku od osnovnog modela. Kućišta vanjskih zrcala izvedena su u upečatljivoj aluminijskoj optici. U stražnjem dijelu vozila na difuzoru specifičnom za S modele smještena su četiri kromirana ukrasna završetka ispušne cijevi. 20″ kotači s aluminijskim naplatcima također se ubrajaju u serijsku opremu. Opcijski možete također odabrati 21″ kotače te opcijske kočione čeljusti lakirane u crvenoj boji.

Sportska i udobna – unutrašnjost

Čim otvorite vozačeva i suvozačeva vrata, osvijetljene aluminijske letvice u pragovima s amblemom S i strukturom romba otkrit će vam da se u unutrašnjosti Audija S6 Limousine nastavlja sportska linija. Serijska prednja sportska sjedala od Alcantare/kože pružaju stabilnost i brojne mogućnosti električnog namještanja. Ručica automatskog mjenjača također ima amblem S u središnjoj konzoli. K tomu vam na raspolaganju stoje dodatne mogućnosti individualiziranja zahvaljujući ponudi opcijskih paketa kožne opreme i dekorativnih umetaka.

Svi putnici – i oni na stražnjim sjedalima – uživaju u većoj unutrašnjoj visini vozila i slobodnom prostoru u području nogu. Za još ugodniju klimu pobrinut će se opcijski paket za kvalitetu zraka s ionizatorom i aromatizacijom. Opcijski panoramski stakleni krov propušta više svjetlosti u unutrašnjost i nudi mogućnost prozračivanja.

Ekspresivan

Prednji dio Audija S6 Limousine očarava svojim sportskim elementima: širokom, niskom singleframe rešetkom s amblemom S6 na zaštitnoj rešetci hladnjaka, markantnim bočnim otvorima za zrak i progresivnim dizajnom svjetala.