Neukroćena ljepota.Audi RS 7 Sportback.

Divljina i neukroćenost ili suverenost i estetika? S Audijem RS 7 Sportback odluka je donesena: on bira obje opcije. Elegantne linije dizajna nalik coupéu u Tango crvenoj boji spajaju se sa surovom snagom V8 TFSI motora, dok se inovativna tehnologija spaja s intuitivnom dinamikom. Doživite fascinaciju koja ne poznaje kompromise.

Na prvi pogled poseban

Zahvaljujući sportskoj liniji krova Audi RS 7 Sportback vrijedan je svakog pogleda bez obzira na to u kojem se okruženju nalazi. Široka ramena, sjaj u očima, divlji duh – markantni dizajn impresionira u svakom trenutku i u svakom pogledu. Široka konstrukcija karakteristična za RS modele, LED svjetleća traka i široka singleframe rešetka vidljivi su izraz izvanrednih performansi.

Ubrzat će vam rad srca već pri ulasku u vozilo

Za najbolje vibracije sami ćete se pobrinuti, a u Audiju RS 7 Sportback¹ to će vam poći za rukom već pri pogledu na Audi virtual cockpit u dizajnu RS modela visokih performansi. Uzbuđenje će biti još veće kada primite RS sportski kožni upravljač s ručicama za izmjenu stupnjeva prijenosa od aluminija, pogotovo ako je upravljač opremljen novom tipkom za RS modus: individualno konfigurirane moduse RS1 i RS2 možete pozvati u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb.

Bijeg od svakodnevice

Uz Audi RS 7 Sportback ovaj će vam podvig poći za rukom na bilo kojem sjedalu. Primjerice s RS sportskim sjedalima od perforirane kože Valcona s crvenim prošivanjem saćastog dizajna, natpisom RS u naslonima i pojasevima s crvenim rubom i u stražnjem dijelu vozila. Zahvaljujući prostranoj unutrašnjosti po potrebi će i cijela obitelj ili prijatelji profitirati od toliko estetskog sportskog karaktera. Tako se možete s maksimalno pet osoba uputiti u svakodnevicu – i izbjeći je sportskom vožnjom.

Čežnja za snagom

Uvijek kada motor “zaprede”, ona se pojavi: čežnja za cestom. S obzirom na vozna svojstva Audija RS 7 Sportback, to je i više nego razumljivo: sa snagom od 441 kW (600 KS) i okretnim momentom od 800 Nm ubrzat ćete od 0 do 100 km/h za 3,6 sekundi (kombinirana potrošnja goriva*: 11,4-11,6 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana*: 261-265 g/km.), a opcijski možete postići i najveću brzinu od čak 305 km/h. To omogućuje 4,0 l V8 biturbo motor koji se zahvaljujući 48 V mild-hybrid sustavu i tehnologiji cylinder on demand može upotrebljavati u gotovo svim situacijama i koji pruža više nego dovoljno snage u svim područjima brzine.

Svaki je trenutak važan

RS sportski vozni postroj plus sa sustavom Dynamic Ride Control, koji se može namjestiti u tri stupnja preko Audi drive select paketa, smanjuje naginjanje i poboljšava dinamiku vožnje. Tijekom vožnje dinamični upravljač i quattro pogon sa sportskim diferencijalom osiguravaju agilno upravljanje koje biste očekivali već pri pogledu na vanjski dizajn. Uz dinamično poprečno ubrzanje i visoku stabilnost u vožnji svaka će vožnja biti posebna, a svaki zavoj neodoljivo lijep.

Unaprijeđena svjetla

Odlučite se za progresivnu tehnologiju svjetla sa serijskim Audi RS Matrix LED laserskim glavnim svjetlima. Inteligentni sustav LED tehnologije i tehnologije kamere pobrinut će se za veću sigurnost i veličanstven nastup: s karakterističnom RS inscenacijom LED svjetleće trake u stražnjem dijelu vozila i dinamičnih žmigavaca tijekom otključavanja i zaključavanja Audija RS 7 Sportback.