Inteligentna umreženost

Audi Q8 serijski je opremljen vrhunskim infotainment sustavom MMI navigacijskim sustavom plus. On integrira modul za prijenos podataka Audi connect, tehnologiju Standard LTE Advanced i Wi-Fi hotspot. Online usluge Audi connect upotpunjuju prediktivno planiranje ruta. Inovativno upravljanje govornim naredbama omogućuje sigurno i brzo pozivanje brojnih funkcija preko upravljača. Tako će se Audi Q8 pretvoriti u inteligentnog sugovornika.

Tehnologija MMI touch response

U konceptu rukovanja MMI touch response Audi Q8 gotovo se sve funkcije mogu pozvati preko dvaju velikih zaslona. Gornji zaslon, s dijagonalom od 10,1″, služi upravljanju infotainment i navigacijskim sustavom. Na zaslonu veličine 8,6″ ispod njega vozač može rukovati klimatizacijom, komfornim funkcijama i unosom teksta. No rijetko je što intuitivnije od govora. Audijem Q8 sada se također može rukovati pomoću njega. To omogućuje interakcija prirodnog govora koja je serijski sadržana u vozilu zahvaljujući MMI navigacijskom sustavu plus. Ovaj inteligentni sustav razumjet će vas, a da pritom ne ovisi o prethodno definiranim naredbama. Bez obzira na to je li riječ o navigacijskim podacima, radiopostajama ili tekstu poruke – vi kažete, vozilo izvršava.

Sustav MMI Navigation plus s Audi virtual cockpitom

Serijski MMI navigacijski sustav plus na temelju odvoženih dionica prepoznaje preferencije vozača i stoga mu može davati inteligentne prijedloge. Online usluge Audi connect upotpunjuju prediktivno planiranje ruta. Serijski Audi virtualni kokpit sa zaslonom od 12,3″ stvara dodatnu preglednost u kombinaciji s dvama zaslonima sustava MMI touch response.

Audi phone box

Umetnite i krenite: ako se u opcijski raspoloživom Audi phone boxu nalazi vaš kompatibilni smartphone i ako je povezan s vozilom, on se automatski prepoznaje i njime se može brzo i jednostavno rukovati preko sustava MMI, višenamjenskog upravljača ili govornih naredbi. Povezivanjem pretinca za odlaganje i antene vozila k tomu ćete ostvariti bolju kvalitetu razgovora i prijma. Ako vaš smartphone podržava standard Qi, on se u Audi phone boxu također može puniti – u potpunosti bez kabela.

Audi connect

MMI navigacijski sustav plus integrira modul za prijenos podataka Audi connect, tehnologiju Standard LTE Advanced* i Wi-Fi hotspot. Portfelj usluga Audi connect obuhvaća brojne online usluge, među koje se također ubrajaju usluge Car-to-X. Opcijski Audi connect ključ* omogućuje otključavanje i zaključavanje novog Audija Q8 preko kompatibilnog* smartphonea. Aplikacija myAudi* povezuje automobil sa smartphoneom njegova vlasnika.

*kompatibilno od operacijskog sustava Apple iOS 10.0 i Android 6; prethodno je potrebna registracija na adresi www.audi.de/myaudi; potrebna je aktivna Wi-Fi veza između smartphonea i sustava Audi MMI za prijenos online medijskih sadržaja.

Sound sustav Bang & Olufsen Advanced

Opcijski sound sustav Bang & Olufsen Advanced donosi fascinantan 3D zvuk sa svojim informacijama o visinama tonova na svih pet sjedala. Glazba se prostire unutrašnjošću vozila gotovo kao da je snimljena u koncertnoj dvorani.