Jasnoća je nova premium kategorija:unutrašnjost

Uđite i osjećajte se dobro. Audi Q8 nudi izdašan osjećaj prostranosti u kategoriji SUV coupéa zahvaljujući svojoj širini od dva metra. Reducirani, otmjeni dizajn, po želji dostupna individualna konturna sjedala s funkcijom masaže i prozračivanja, komforni automatski klima uređaj s 4 zone te paket kvalitete zraka dodatno naglašavaju elegantni ambijent.

Digitalna preciznost

Objektivna elegancija kojom se odlikuje vanjski dizajn novog Audija Q8 također karakterizira dizajn unutrašnjosti SUV coupéa s četiri vrata: svi elementi u putničkom prostoru logično su međusobno povezani, a promatrač ih neće smatrati nametljivima. Izvrstan je primjer za ovaj decentan koncept oblikovanja skladno smještanje elemenata na središnjem tunelu, od ravne letve mlaznica za zrak sve do široke konzole s ručicom automatskog mjenjača sustava tiptronic. Opcijsko konturno osvjetljenje u tami će decentno reproducirati linije dizajna. Poseban magnet za poglede: amblem quattro koji je laserskom tehnologijom izveden trodimenzionalno iznad pretinca za rukavice.

Fleksibilan i svestran:
koncept prostora

Stražnja klupa za tri putnika u stražnjem dijelu vozila može se pomicati – ovisno o tome je li više mjesta potrebno za suputnike ili prtljagu. Ako se leđni nasloni preklope, stvorit će se prostran prostor za pohranu od maksimalno 1755 litara, a on se komforno može puniti ili prazniti pomoću električnog poklopca prtljažnika.

Novi izražaj:vanjski dizajn

Audi Q8 predstavlja novo lice Q-obitelji s dojmljivom Singleframe rešetkom u osmerokutnom dizajnu. Rešetka hladnjaka koja djeluje snažno uspravna je i naglašava samopouzdani izgled vozila zahvaljujući kombinaciji sa spojlerom izvučenim prema naprijed i velikim, markantno konturiranim otvorima za zrak. Elegantno padajuća linija krova nadovezuje se na blago nagnute D stupove i oslanja na quattro izbočine iznad kućišta kotača, u kojima su smješteni veliki kotači veličine do 22″. Kontinuiranu svjetlosnu traku na stražnjem dijelu vozila krase crne pozadinske površine.

Ekspresivan dizajn:
prednji dio vozila

Audi Q8 predstavlja novo lice Q-obitelji s dojmljivom Singleframe rešetkom u osmerokutnom dizajnu. Rešetka hladnjaka koja djeluje snažno uspravna je i naglašava samopouzdani izgled vozila zahvaljujući kombinaciji sa spojlerom izvučenim prema naprijed i velikim, markantno konturiranim otvorima za zrak.

Snaga i dinamika:
bočna linija

Elegantno padajuća linija krova nadovezuje se na blago nagnute D stupove i oslanja na quattro izbočine iznad kućišta kotača, u kojima su smješteni kotači veličine do 22″. Izražene konture i atletski izvedene površine posreduju snagu, kvalitetu i posebnu dinamiku permanentnog pogona na sve kotače.

Kozmopolitski karakter:
offroad optika

Kod Audija Q8 već se na prvi pogled zamjećuje da se na svakom terenu osjeća kao kod kuće. Dojam čiste snage i precizne dinamike koje su temeljne značajke njegova permanentnog pogona na sve kotače nastaje jasnim konturama kućišta kotača, u koje se mogu smjestiti veliki kotači. Izražene konture i atletski izvedene površine posreduju snagu, kvalitetu i posebnu dinamiku permanentnog pogona na sve kotače. Spojler, maske okvira kućišta kotača, letvice vrata i difuzor istaknuti su posebnom bojom i tako dodatno naglašavaju offroad izgled.