Sudjeluje u oblikovanju budućnosti. Audi e-tron.

On je vaša prilika: s Audijem e-tron zaronite u uzbudljiv svijet električne mobilnosti i sudjelujte u oblikovanju budućnosti. Naš prvi potpuno električni SUV vaš je sportski i siguran suputnik za novo doba koji je prikladan za svakodnevicu.

Snaga od 265 kW odnosi se na najveću električnu snagu (60 sekundi). Prednji elektromotor, koji je smješten paralelno u odnosu na osovine u svrhu postizanja optimalnog paketa opreme, ostvaruje najveću snagu od 125 kW pri okretnom momentu od 247 Nm. Stražnji, koaksijalno smješteni motor razvija snagu od 140 kW pri okretnom momentu iznad 314 Nm. Planetarni mjenjači s dvostupanjskim prijenosom i jednim stupnjem prijenosa prenose snagu preko diferencijala na osovine.

Model trenutno nije dostupan za narudžbu.

Pokažite stav bojom

Svom Audiju e-tron pružite dašak vlastitog identiteta odabirom vanjske boje. Na raspolaganju vam stoji ukupno dvanaest nijansi, između ostalog i ekskluzivna Antigua plava boja. Akcentima u signalnoj narančastoj boji tipičnoj za visokonaponski sustav Audi e-tron naglašava svoj karakter potpuno električnog vozila. Oni se primjerice nalaze na natpisu e-tron na električnom poklopcu priključka za punjenje te opcijski na kočionim čeljustima. Maske kućišta kotača i pragovi koji se ističu svojom bojom prenose poruku: kod modela Audi e-tron riječ je o vozilu prikladnom za offroad vožnje.

Snažno i kontrolirano

Jednostavno morate sami doživjeti performanse modela Audi e-tron tijekom kretanja (kombinirana potrošnja struje u kWh/100 km*: 24,6-23,7 (Novi europski ciklus vožnje); 26,2-22,6 (WLTP); kombinirane emisije CO₂ u g/km: 0). Bez obzira na to ubrzavate li iz stanja mirovanja ili krećete pretjecati na autoputu – snaga od 265 kilovata odmah će biti dostupna. Velik okretni moment osjetit ćete čak i u stupnju za vožnju unatrag. Optimalnu trakciju osigurava nova generacija quattro pogona koji se može po potrebi uključiti. Rezultat: imate potpunu kontrolu nad vozilom.

Ocjena: prikladan za svakodnevicu

Za vas smo eksplicitno testirali Audi e-tron u pogledu aspekata relevantnih za električnu mobilnost. Time ne osiguravamo samo uobičajenu kvalitetu jednog od naših vozila već prije svega jamčimo vašu sigurnost.

Brzo punjenje

Duž autocesta na raspolaganju vam stoji dovoljan broj agregata za brzo punjenje vozila. Za punjenje kod kuće dostupna je održiva električna energija. Tako će Audi e-tron osigurati da vožnja i cjelokupni postupak punjenja budu prihvatljivi za okoliš. Električni poklopac priključka za punjenje otvara se prema dolje, čime se ostvaruje ušteda prostora. Nakon postupka punjenja on će se automatski zatvoriti pet sekundi nakon izvlačenja utikača za punjenje.

Stilski nositelj imidža

Učinkovitost, sigurnost i novi doživljaj tehnologije i vožnje – opcijsko virtualno vanjsko zrcalo Audija e-tron nudi vam istinsku dodanu vrijednost. Niski nosač smanjuje širinu vozila u odnosu na konvencionalno vanjsko zrcalo za 15 centimetara, a time i otpor zraka i razinu zvukova vjetra. Mala kamera digitalno projicira slike na izrazito kontrastnim OLED zaslonima u unutrašnjost. Naročito tijekom sumraka i noći vrlo ćete jasno prepoznati vozila ispred vašeg, i to unatoč refleksijama glavnih svjetala. Audi e-tron prvi je serijski model u kojem se upotrebljavaju virtualna vanjska zrcala.

Informiran i siguran

U Audiju e-tron možete se pouzdati u inteligentne tehnologije i jednostavno se usredotočiti na promet. Važne informacije i prikaze dobit ćete u serijskom Audi virtualnom kokpitu i vrhunskom infotainment odnosno MMI navigacijskom sustavu Plus. Različiti sustavi potpora za vozača pobrinut će se za vašu sigurnost.