Električan, učinkovit i emotivan.

Panorama

Doživite Audi Q4 e-tron iz različitih kuteva gledanja u 360°animaciji.

Pogled prema naprijed

Jasan dizajn Audija Q4 e-tron daje budućnosti električne mobilnosti karakterističan oblik. Izoštrenim prednjim i snažnim stražnjim dijelom.

Volumen prtljažnika modela Audi Q4 e-tron iznosi 520 litara. S preklopljenim stražnjim sjedalima čak 1490 litara.

Senzacionalan nastup

Zahvaljujući paketu opreme edition one, Audi Q4 e-tron impresionira od samog početka.

Funkcionalni sportski karakter

Progresivni unutrašnji dizajn modela Audi Q4 e-tron obilježavaju tehnološke inovacije, sportski karakter i funkcionalnost.

Više osobnog prostora

Položaj sjedala u drugom redu gotovo je sedam centimetara viši nego u prednjem dijelu, a opet nudi pregršt prostora za glavu i koljena. Zahvaljujući ponudi prostora kompaktni električni SUV marke Audi savršeno je prvo vozilo i pratitelj tijekom vaših putovanja.

Još veća prostranost

Kao pravo svestrano i obiteljsko vozilo Audi Q4 e-tron karakterizira izuzetna ponuda pretinaca  – zapremnina uključujući i pretinac za rukavice iznosi 24,8 litara. Volumen prtljažnika modela Audi Q4 e-tron iznosi 520 litara. S preklopljenim stražnjim sjedalima čak 1490 litara.

Novi doživljaj zvuka

U Audiju Q4 e-tron prvi se puta upotrebljava vrhunski sound sustav SONOS. Deset visokoučinkovitih zvučnika uključujući središnji sustav i subwoofer jamče impresivan doživljaj glazbe. U potpunosti možete doživjeti izvrsnu reprodukciju visokih i niskih tonova kao i bogatih basova.

Inovativne informacije

U Audiju Q4 e-tron jedinice rukovanja i prikazne jedinice preuzimaju i funkciju elemenata dizajna. Kao treća razina rukovanja na raspolaganju je upravljanje govornim naredbama normalnim govorom. Uz opcijske usluge i funkcije Audi connect³ MMI navigacijski sustav postaje vizualna značajka.

Progresivan dizajn

Audi Q4 e-tron donosi budućnost mobilnosti na cestu. S potpuno električnim pogonom, ekspresivan i potpuno prikladan za svakodnevnu upotrebu.

Progresivna inscenacija

Mogućnost odabira među četiri signature svjetla za dnevnu vožnju, u kombinaciji s dinamičnom inscenacijom svjetla impresivno izražava naprednu tehnologiju svjetla.

Nova perspektiva

S opcijskim Augmented Reality Head-up zaslonom² u modelu Q4 e-tron Audi čini veliki korak naprijed u tehnologiji prikaza. Zaslon odražava važne informacije na vjetrobranskom staklu na dvije odvojene razine – području statusa i području proširene stvarnosti (Augmented Reality AR).

Potpuno sportski

Sve se vrti oko sportskog nastupa: s opcijskim 21″ kotačima od lakog metala Audi Sport u Aero dizajnu s 5 krakova, u crnoj boji, dijamantno polirani⁶,⁷. Za Audi Q4 e-tron dostupni su i drugi atraktivni kotači.

Jednostavno punjenje

Mobilnim i fleksibilnim kompaktnim sustavom punjenja e-tron možete jednostavno i udobno puniti kod kuće. Na svakom mjestu na kojem vam je dostupna utičnica. Za brže punjenje također i na kompatibilnim industrijskim utičnicama⁴.

Sve za još veću dinamiku

Zahvaljujući opcijskom Audi drive select paketu moguće je odabrati željenu karakteristiku vozila putem pet različitih modusa. Od modusa effciency do modusa dynamic. Opcijski progresivni upravljač omogućuje  varijabilni prijenos koji ovisi o kutu upravljača i potporu upravljača koja ovisi o brzini.

Audi Q4 Sportback e-tron

Kombinirana potrošnja struje¹ u kWh/100 km: 17,9 – 15,6 (Novi europski ciklus vožnje); 20,9 – 16,6 (WLTP); kombinirane CO₂ emisije¹ u g/km: 0.

Podaci o potrošnji struje i emisijama CO₂ u rasponima ovise o odabranoj opremi vozila.

Emisije CO₂¹ u g/km: 0. Kombinirana potrošnja struje¹: 17,8 – 15,8 kWh/100 km

Podaci o potrošnji struje i emisijama CO₂ u rasponima ovise o odabranoj opremi vozila.