Povratak ikone.Audi TT Coupé.

Silueta koja se izdiže. Energična pojava. Horizontalno oblikovan stražnji kraj i jako napete površine oduševljavaju svojom dinamikom i snažnom estetikom. Oštri rubovi signaliziraju snažan karakter. Novi dizajn Singleframe rešetke stilski se uklapa u horizontalno oblikovani prednji kraj. Audi prstenovi na poklopcu motora. Novi Coupé krase inovativne pogonske tehnologije kao i koncept rukovanja i prikaza - a iza toga se krije Audi virtualni kokpit.

 
 

Audi TT Coupé multimedijska galerija

 

Ekspresivan & inovativanGlavne osobine TT Coupé

 

Audi Matrix LED glavna svjetla

 

Sigurnost, štedljivost, atraktivan dizajn: Audi Matrix LED glavna svjetla dijele LED dugo svjetlo na brojne male pojedinačne diode, koje surađuju sa sprijeda spojenim lećama ili reflektorima. Uvijek osvjetljuju vrlo precizno i maksimalno iskorištavaju svjetlost, bez potrebe za mehanizmom za zakretanje.

 

Audi virtualni kokpit.

 

Hightech najvišeg standarda. Kombinirani instrument u obliku 12,3'' LCD zaslona visoke rezolucije obavještava vozača onako kako on to želi: preko klasičnih okruglih instrumenata ili futurističkih prikaza na punom ekranu. A prebacivanje je jednostavno preko višenamjenskog kola upravljača. Za brzu izmjenu konteksta. Jasan statement za tehnološke zahtjeve novog Audija TT.

 

Još više sportskog duha. Još snažniji.

 

2.0 TFSI u samo 5,3 sekundi ubrzava Audi TT u kombinaciji s S tronic® mjenjačem i stalnim pogonom na sve kotače quattro® sa svojih 169 kW (230 KS) s 0 na 100 km/h. Uz prosječnu potrošnju od samo 6,8 litara na 100 km ističe se i impresivnom štedljivošću. Elektronički blokiranu najveću brzinu postiže pri 250 km/h.