Ikona u svakom pogledu.Novi Audi SQ7 TDI.

Dominantnost u novoj dimenziji: sa snagom od 320 kW (435 KS) i okretnim momentom od 900 Nm novi Audi SQ7 TDI je najsnažniji dizelski SUV na tržištu. Za 4,8 sekundi ovaj model ubrzava od 0 do 100 km/h, dok njegova maksimalna brzina iznosi 250 km/h. I njegov vanjski dizajn očarava - brojne dizajnerske karakteristike modelu SQ7 TDI pružaju ekspresivan izgled. Prostrana unutrašnjost zove na užitak - po želji za pet ili sedam osoba.

 
 

Audi SQ7 multimedijska galerija

 

Snažan & markantanZnačajke Audija SQ7

 

Snaga vidljiva i kada miruje:električki pogonjen kompresor

 

Visokoučinkoviti V8 TDI motor od 4,0 litre radi s jednim svjetskim novitetom: električki pogonjeni kompresor modelu SQ7 TDI osigurava izvrsne performanse prilikom kretanja. SQ7 TDI ubrzava od 0 do 100 km/h za 4,8 sekundi, dok je njegova najveća brzina elektronički ograničena na 250 km/h. Okretni moment od 900 Nm mobilizira se pri 1000 do 3250 okretaja u minuti.

 

Balans čak i u graničnom području:udobnost u vožnji

 

Opcijsko elektromehaničko stabiliziranje njihanja jamči iznimnu stabilnost i agilnost te još veću udobnost u vožnji zavojima. Ovaj sustav povećava preciznost upravljanja i na taj način osigurava još izraženije sportsko upravljanje. 4.0 TDI motor se osim toga kombinira s dodatnim snažnim partnerima: novokoncipirani 8-stupanjski tiptronic oduševljava svojim visokim stupnjem učinkovitosti i brzim promjenama stupnjeva prijenosa, dok pogon na sve kotače quattro suvereno prenosi snagu na cestu.

 

Grad, selo, parkiranje:sistemi pomoći

 

Ostanite smireni u svakoj vožnji. Ponuda modela SQ7 TDI obuhvaća 24 sistema pomoći za vozača. Tako ćete putovati sigurno, štedljivo i udobno. Podrška kod saobračajnog zastoja i podrška pri parkiranju samo su dva od opcijskih sistema podrške, koji osiguravaju veću preglednost i udobnost. Na slici je prikazana individualna vanjska boja Audi exclusive Granat crvena s bisernim efektom, koja predstavlja ponudu tvrtke quattro GmbH. O raspoloživosti i cijeni informirat će Vas Vaš Audi partner.

 

Prostranost na svakom mjestu:koncept prostora

 

Kao i kod modela Q7, u modelu SQ7 TDI također je dostupan varijabilan koncept prostora. Ovisno o željama, udobno će se smjestiti pet ili sedam osoba. U drugom redu serijski je ugrađen trodijelni naslon s pojedinačno preklopivim segmentima. Opcijski treći red električki se preklapa i otklapa.