Jasnoća je nova premium kategorija: unutrašnjost

Uđite i osjećajte se dobro. Audi Q8 nudi izdašan osjećaj prostranosti u kategoriji SUV coupéa zahvaljujući svojoj širini od dva metra. Reducirani, otmjeni dizajn, po želji dostupna individualna konturna sjedala s funkcijom masaže i prozračivanja, komforni automatski klima uređaj s 4 zone te paket kvalitete zraka dodatno naglašavaju elegantni ambijent.

Digitalna preciznost

Objektivna elegancija kojom se odlikuje vanjski dizajn novog Audija Q8 također karakterizira dizajn unutrašnjosti SUV coupéa s četiri vrata: svi elementi u putničkom prostoru logično su međusobno povezani, a promatrač ih neće smatrati nametljivima. Izvrstan je primjer za ovaj decentan koncept oblikovanja skladno smještanje elemenata na središnjem tunelu, od ravne letve mlaznica za zrak sve do široke konzole s ručicom automatskog mjenjača sustava tiptronic. Opcijsko konturno osvjetljenje u tami će decentno reproducirati linije dizajna. Poseban magnet za poglede: amblem quattro koji je laserskom tehnologijom izveden trodimenzionalno iznad pretinca za rukavice.

 
 
 

Fleksibilan i svestran:
koncept prostora

Stražnja klupa za tri putnika u stražnjem dijelu vozila može se pomicati - ovisno o tome je li više mjesta potrebno za suputnike ili prtljagu. Ako se leđni nasloni preklope, stvorit će se prostran prostor za pohranu od maksimalno 1755 litara, a on se komforno može puniti ili prazniti pomoću električnog poklopca prtljažnika.