Novi izražaj: vanjski dizajn

Audi Q8 predstavlja novo lice Q-obitelji s dojmljivom Singleframe rešetkom u osmerokutnom dizajnu. Rešetka hladnjaka koja djeluje snažno uspravna je i naglašava samopouzdani izgled vozila zahvaljujući kombinaciji sa spojlerom izvučenim prema naprijed i velikim, markantno konturiranim otvorima za zrak. Elegantno padajuća linija krova nadovezuje se na blago nagnute D stupove i oslanja na quattro izbočine iznad kućišta kotača, u kojima su smješteni veliki kotači veličine do 22". Kontinuiranu svjetlosnu traku na stražnjem dijelu vozila krase crne pozadinske površine.

Ekspresivan dizajn:
prednji dio vozila

Audi Q8 predstavlja novo lice Q-obitelji s dojmljivom Singleframe rešetkom u osmerokutnom dizajnu. Rešetka hladnjaka koja djeluje snažno uspravna je i naglašava samopouzdani izgled vozila zahvaljujući kombinaciji sa spojlerom izvučenim prema naprijed i velikim, markantno konturiranim otvorima za zrak.

 
 
 

Snaga i dinamika:
bočna linija

Elegantno padajuća linija krova nadovezuje se na blago nagnute D stupove i oslanja na quattro izbočine iznad kućišta kotača, u kojima su smješteni kotači veličine do 22". Izražene konture i atletski izvedene površine posreduju snagu, kvalitetu i posebnu dinamiku permanentnog pogona na sve kotače.

 

Kozmopolitski karakter:
offroad optika

Kod Audija Q8 već se na prvi pogled zamjećuje da se na svakom terenu osjeća kao kod kuće. Dojam čiste snage i precizne dinamike koje su temeljne značajke njegova permanentnog pogona na sve kotače nastaje jasnim konturama kućišta kotača, u koje se mogu smjestiti veliki kotači. Izražene konture i atletski izvedene površine posreduju snagu, kvalitetu i posebnu dinamiku permanentnog pogona na sve kotače. Spojler, maske okvira kućišta kotača, letvice vrata i difuzor istaknuti su posebnom bojom i tako dodatno naglašavaju offroad izgled.