Prava veličina ne poznaje granice.Audi Q7.

Audi Q7 rezultat je ambiciozne ideje: nikada ne treba prestati s poboljšanjima. Ovaj model ima izražene muške karakteristike, ali ipak zrači lakoćom. U svojoj unutrašnjosti nudi udobnost na najvišem nivou. S još više slobodnog prostora za Vaše zamisli. 3.0 TDI motor ubrzava ovog snagatora s pet sjedala od 0 do 100 km/h već za impresivne 6,3 sekunde.

 
 

Audi Q7 multimedijska galerija

 

Snažan & markantan.Značajke Audija Q7.

 

Slobodan prostor za Vaše zamisli.Koncept prostora u Audiju Q7.

 

Otkrijte slobodni prostor varijabilne unutrašnjosti u novom Audiju Q7. U usporedbi s prethodnim modelom, prostor u unutrašnjosti za putnike je povećan. Osim toga u unutrašnjosti imate razne mogućnosti konfiguriranja: u drugom redu se u sklopu serijske opreme ugrađuju tri sjedala s naslonima s mogućnošću namještanja nagiba. Po želji se u trećem redu sjedala mogu primjerice dodati dva električno preklopiva pojedinačna sjedala, koja će Audi Q7 pretvoriti u model sa sedam sjedala. U tom slučaju ulazak u vozilo će Vam olakšati dvostruko preklopiva bočna sjedala u drugom redu sjedala.

 

Neusporediv osjećaj vožnje.Tehnologija lagane konstrukcije u Audiju Q7.

 

20 godina iskustva u laganoj konstrukciji ugrađeno je u razvoj novog Audija Q7. Ovaj model je s 3.0 TDI motorom lakši za čak 325 kilograma u odnosu na svog prethodnika. Mjere na području lagane karoserije prisutne su u brojnim detaljima Audija Q7 - od strujne mreže do podnice prtljažnika. Za još bolju učinkovitost i dinamiku u vožnji.

 

Markantan i odlučan.Q-dizajn Audija Q7.

 

Audi Q7 ističe se utegnutim površinama i oštrim linijama. Unatoč dužem međuosovinskom razmaku, kompaktniji je od svog prethodnika. S obzirom da je postao širi i viši, model odiše još izraženijim muškim karakteristikama i snažnijim nastupom. Upečatljiva rešetka hladnjaka i opcijska Matrix LED glavna svjetla naglašavaju njegov bezvremenski atletski nastup.

 

Ostvarite nove ciljeve.Pogon u Audiju Q7.

 

Snažni 3.0 TFSI motor raspolaže snagom od 245 kW (333 KS) te ubrzava Audi Q7 s pet sjedala od 0 do 100 km/h već za 6,1 sekundu. Serijski pogon na sve kotače quattro stalno prenosi svoju snagu na cestu. A s jedinstvenim opcijskim upravljanjem svim kotačima imat ćete još bolju kontrolu u svakoj situaciji.