Istinski karakter.Novi Audi Q2.

Novi Audi Q2 stupa na pozornicu - urbani tip s markantnim značajkama, samostalni karakter s potpuno novim, geometričnim jezikom dizajna. Naglašeno samopouzdan i sa snažnim TFSI i TDI motorima snage 116 do 190 KS koji su opcijski raspoloživi sa stalnim pogonom na sve kotače quattro. Njegova oprema ispunjava sve želje i sadrži nove značajke koje su do sada bile rezervirane samo za vrhunsku klasu automobila. A Connectivity? Egzemplarno s Audi smartphone sučeljem i najnovijom generacijom infotainment i sound sustava.

 

Audi Q2 multimedijska galerija

 

Značajke Audija Q2.

 

Nezamjenjiv:Vanjski dizajn

 

Prednji dio vozila krasi visoko smještena Singleframe rešetka u osmerokutnom dizajnu. Iznimno upadljiv: ukošeni krov nalik coupéu završava u C stupu sa spojlerom u kontrastnoj boji.

 

Varijabilna i individualna:Unutrašnjost

 

Nije samo praktična - Q2 po želji može sadržavati električni poklopac prtljažnika i trostruko podijeljenu stražnju klupu - već je i prilagodljiva kao rijetko koja druga. Izražajne boje za presvlake sjedala i ukrasne letvice ostavljaju dovoljno prostora za individualno oblikovanje.

 

Upečatljivo umrežen:Connectivity

 

Audi Q2 već je serijski opremljen velikim MMI zaslonom, kojim se može rukovati preko regulatora i dviju tipki na središnjem tunelu. Raspoloživo uz nadoplatu: sustav MMI navigacijski sustav plus s funkcijom MMI touch i Wi-Fi hotspotom. Preko Audi smartphone sučelja povezuju se mobilni telefoni s operativnim sustavima iOS i Android. Tehnološku razvijenost najvišeg standarda nudi opcijski raspoloživi Audi virtual kokpit: kombinirani instrument u obliku 12,3" velikog LCD zaslona s visokom rezolucijom prikazuje informacije na obuhvatan i svestran način.

 

Čisti užitak u vožnji:Motori i pogon

 

Audi Q2 lansira se s ponudom od šest motora - mahom s novim progresivnim upravljačem, kod kojeg prijenos varira ovisno o kutu upravljača. Adaptivni amortizeri raspoloživi su opcijski, baš poput sustava Audi drive select, preko kojeg vozači mogu namjestiti individualnu karakteristiku za svoj Q2.

 

Napomena o raspoloživosti

Audi Q2 moći će se naručiti od sredine 2016. godine. Pretplatite se sada na Audi newsletter - obavještavat ćemo Vas o svemu.

 

Upoznajte Audi Q2 sa svih strana

Svojim širokim ramenima i oštrim linijama pršti od energije i samopouzdanja. Doživite Audi Q2.