Koncept prostora Audija e-tron

S Audijem e-tron istovremeno doživite prednosti inovativnog električnog vozila i modernog SUV-a. Unutrašnjost je prostrana i kvalitetno dizajnirana. Vi i dodatna četiri putnika raspolažete dovoljnom unutrašnjom visinom vozila i slobodnim prostorom za noge tako da možete uživati u ugodnoj vožnji. Zahvaljujući ukupnom volumenu utovara od 660 litara svojim Audijem e-tron možete puni prtljage bez ikakvog razmišljanja otići na odmor.

 

Uđite i osjećajte se ugodno 

Uz opcijski panoramski stakleni krov okupajte se suncem. Od svijetlog i ugodnog ambijenta prvenstveno će profitirati vaši suputnici na stražnjim sjedalima. Dišite punim plućima i opskrbite se svježim zrakom: za prvorazrednu kvalitetu zraka pobrinut će se opcijski paket za kvalitetu zraka s ionizatorom i aromatizacijom. Senzor kakvoće zraka pazi na vaše zdravlje: kada u unutrašnjost prodiru štetne tvari, on aktivira funkciju zatvorenog optoka zraka. Zahvaljujući općenito vrlo slaboj ukupnoj zvučnoj kulisi osjećat ćete se jednostavno opušteno i smireno.

Video Player
 
 
 
00:00 | 00:00
 
 
 
 
Video Player
 
 
 
00:00 | 00:00
 
 
 

Prilagodljiv svakoj prtljazi 

S poslovnim partnerom i opremom želite otići na golfsko igralište ili s cijelom obitelji i prtljagom otputovati na skijanje - to neće biti nikakav problem s Audijem e-tron zahvaljujući njegovom raskošnom volumenu utovara. S preklopljenim sjedalima maksimalni je kapacitet utovara više nego dvaput veći. Komforno: poklopac prtljažnika opcijski možete otvoriti pokretom noge. Praktično: u spremniku za odlaganje ispod prednjeg poklopca nalaze se priručni alat i mobilni kabel za punjenje.