Četiri prstena. I jedna jasna linija.Novi Audi A7 Sportback.

Prepoznatljiv, jedinstven, A7. Od oštrijih svjetala sa samostalnom signaturom preko uspravnog prednjeg dijela sa širokom singleframe rešetkom i siluetom nalik coupéu sve do skulpturalnog stražnjeg dijela vozila - Audi A7 Sportback ambasador je revolucionarnog dizajna koji u sebi istovremeno nosi klasične gene quattro modela. Dokaz da možete ostati vjerni svojoj liniji i kada je iznova osmislite.

 

Audi A7 Sportback galerija

 

Novi slobodni prostor

Dali smo više prostora prostranosti. S poboljšanom razinom udobnosti u stražnjem dijelu vozila bez ustupaka u pogledu kapaciteta prtljažnika. S opcijskim grijanjem prednjih i stražnjih sjedala te prije svega s preciznom i nadasve kvalitetnom obradom karakterističnom za ručnu izradu.

Video Player

Učinite svoj stil prepoznatljivim

Opcijski dostupni paket konturnog / ambijentalnog osvjetljenja koji se može regulirati u više boja inscenirat će unutrašnjost u skladu s vašim željama i pružiti joj dodatnu individualnost i vrijednost. Precizni svjetlosni vodiči ističu konturne linije, naglašavaju instrumentnu ploču i strukture dizajna te omogućuju komforan ulazak i izlazak iz vozila u mraku.

 

Cockpit novoga doba

Uredni, besprijekorno integrirani i kao da su izliveni iz jednog komada: visokorezolucijski 10,1" i 8,6" HD dodirni zasloni MMI High s funkcijom touch response besprijekorno se uklapaju u ploču s instrumentima te progresivnom konceptu rukovanja osiguravaju pozornicu kakvu zaslužuje. Na gornjem zaslonu vozač upravlja infotainment sustavom. Donji zaslon omogućuje pristup klimatizaciji, komfornim funkcijama i unosu teksta.

 
 

Digitalno inscenirano svjetlo

Po želji dostupna HD Matrix LED glavna svjetla izraz su novog, jedinstvenog dizajna svjetala modela A7 te se nadovezuju na temu digitalizacije: 12 svjetlećih segmenata razdvojenih uskim prorezima i poredanih jedan pored drugog izaziva asocijacije pomoću principa brojki 0 i 1.

Video Player
 

Naše preporuke

Inspirativne kompozicije vanjskih boja i naplataka, kombinirane sa stilom i prikladno aranžirane za svačiji ukus.

 

Klasičniji

Puristički, suzdržano elegantni, jednostavno dotjerani. 20" aluminijski lijevani kotači u V dizajnu s 5 dvostrukih krakova zajedno s Taifun sivom metalik vanjskom bojom čine optimalnu kombinaciju bezvremenske elegancije.

S izraženijim sportskim karakteristikama

Naglasite progresivni i sportski karakter svojeg Audija A7 Sportback: s 21" aluminijskim lijevanim kotačima u dizajnu zvijezde s 5 V krakova, Firmament plavom metalik vanjskom bojom i po želji dostupnim S line exterieur paketom, između ostalog sa stražnjim i prednjim branicima specifičnima za S modele, difuzorom Titan crne mat boje specifičnim za S line modele te optikom završetka ispušne cijevi i kopčom od kroma.

 
 

Markantniji

Nemojte samo naglasiti dinamični karakter svojeg Audija A7 Sportback - osnažite ga. Kombinacijom 21" aluminijskih kovanih kotača u dizajnu zvijezde s 5 V krakova i Triton plave metalik vanjske boje. Za jedinstven nastup i markantne akcente.

 
 
 

Predvodi na svim putovima

Budućnost moderne mobilnosti već danas: doživite inteligentne sustave potpore i automatizirane funkcije vožnje novoga doba. Učinite sljedeći korak na putu prema pilotiranom iskustvu vožnje digitalnoga doba.

Video Player
 

Stilski elementi nove generacije

Novi A7 Sportback utjelovljuje sportsku eleganciju te kao ambasador novog dizajna donekle predstavlja automobilsku avangardu. Oštre linije i silueta nalik coupéu izraz su dinamične emocionalnosti. Svjetla sa samostalnom signaturom modela A7 naglašavaju progresivni vanjski dizajn. Krov se kao elegantna kupola proteže iznad atletske karoserije od A stupa pomaknutog prema natrag te završava u karizmatično skulpturalnom stražnjem dijelu vozila s kontinuiranom LED svjetlećom trakom. Jedinstven nastup koji očarava čak i dok miruje.