Odlučno svestran. Novi Audi A6 Avant.

Izvanredna udobnost prostora i futuristička digitalna kompetencija objedinjene u estetici atletičara: Novi Audi A6 Avant izlazi kao pobjednik u svim životnim situacijama. Izvana sportski elegantan, unutra kultivirano prostran - Avant je sveobuhvatno umrežen s postignućima digitalnog doba te postavlja nove standarde u višoj srednjoj klasi vozila sa svojim inovativnim sustavima potpore za vozača. Ponovno.

Audi A6 Avant galerija

Audi A7 Sportback Seitenansicht
Klassische quattro Architektur
Audi A7 Sportback Heckansicht
Geschärften Leuchten des A7
Sportlicher A7 Sportback
S line Exterieurpaket

Neusporedivo dinamičan. Neosporno Avant.

 

Ravniji, širi, niži - prednji dio novog modela A6 Avant na prvi pogled demonstrira snagu i preciznost. Markantno izbočena kućišta kotača, linija krova koja počinje padati prije u odnosu na druge modele i položeniji D stup dodatno naglašavaju dinamiku proporcija te čine neusporedivu siluetu. Stražnji dio vozila posebno je istaknut zahvaljujući sportskom krovnom spojleru i karakterističnoj kromiranoj letvici - za atletsku karizmu s istovremeno beskompromisnom prostranošću.

 

Pokazuje veličinu

Beskompromisno udoban: Optimizirani koncept prostora novog modela Audi A6 Avant vozaču i putnicima nudi više slobodnog prostora u području nogu, glave i ramena uz uobičajeno veliki kapacitet prtljažnika. Djeljivi naslon stražnje klupe s otvorom za prijevoz dugih predmeta može se fleksibilno preklopiti u omjeru 40 : 20 : 40 i optimalno prilagoditi vašim željama i potrebama. Za odlazak s obitelji i skijaškom opremom u planine ili na duža poslovna putovanja: S volumenom utovara od 565 do 1680 litara dostupne su vam sve mogućnosti.

 

Linije opreme

Ovisno o želji kupca unutrašnjost novog modela Audi A6 Avant utjelovljuje potpuno različite karaktere. Osim linije Basis na raspolaganju su dodatne četiri linije opreme, svaka s individualnim konceptom boje: sport, design, design selection i ovdje prikazani paket sportske opreme S line. Boje se doimaju kako progresivnima tako i elegantnima. Materijali su, uključujući kožu Valcona i dekorativne maske od mat brušenog aluminija, vrlo vrijedni i odlikuju se kvalitetom ručne izrade.

Minimalistički dizajn. Maksimalna udobnost rukovanja.

Po želji dostupni 10,1" i 8,6" HD dodirni zasloni MMI High s funkcijom touch response besprijekorno se uklapaju u elegantnu ploču s instrumentima, a upotpunjuje ih 12,3" zaslon opcijskog Audi virtualni kokpit. Zahvaljujući brojnim mogućnostima individualiziranja čak sedam vozača može pohraniti preferirana namještanja u individualnim korisničkim profilima. Glavne funkcije vozila mogu se - slično kao kod smartphonea - pozicionirati na željeno mjesto na MMI ekranu putem funkcije "Drag and Drop". Fleksibilno, komforno i prije svega: jednostavno.

Cockpit im A7 Sportback

Revolucionarna jačina osvjetljenja. Ekspresivan pogled.

Opcijska HD Matrix LED prednja svjetla s dinamičnim pokazivačima smjera impresioniraju na dva načina. S jedne strane vozaču nude optimalno osvjetljenje ceste, a da pritom ne zasljepljuju promet iz suprotnog smjera. S druge strane modelu A6 Avant vizualno pružaju dojam maksimalne širine zahvaljujući težištu karakterističnih svjetlećih segmenata koje je pomaknuto prema van.

 

Inteligentno primijenjena inteligencija

Budućnost je ovdje i sada: Spoj savršeno usklađenih senzora, kamera, radarskih i ultrazvučnih tehnologija te laserskog skenera prepoznaje i analizira trenutačnu situaciju u vožnji, pruža vam potporu kada to želite i intervenira kada nema drugog rješenja. Pratite nas na putu u doživljaj autonomne vožnje kako biste se već sutra vozili tim putem. 

 

Agilniji. Okretniji. Izraženiji sportski karakter.

Serijski progresivni upravljač pobrinut će se za snažnu voznu dinamiku pomoću naglašeno sportskog prijenosa upravljača koji posebno u kombinaciji s opcijskim dinamičnim upravljanjem svim kotačima povećava agilnost i okretnost.