Postavlja nova mjerila.

Slobodno postavljajte visoke zahtjeve. Audi A5 Sportback ispunit će ih sve. On predstavlja savršeni spoj ekskluzivnog dizajna, izvanredne učinkovitosti te dinamičnoga sportskog karaktera i prožet je kvalitetom do u najmanji detalj. Sada se uspjeh ovog modela predstavlja u novome savršenom ruhu: s naglašenim novitetima u eksterijeru, međusobno povezanim sustavima potpore i dodatno poboljšanim komfornim elementima.

Audi Matrix LED glavna svjetla s dinamičnim žmigavcima sprijeda i straga

Poboljšano osvjetljavanje i fascinantan dizajn: Audi Matrix LED glavna svjetla objedinjuju jedan sustav kamere i LED izvore svjetla, koji cestu osvjetljavaju bojom sličnom dnevnom svjetlu te u skladu s dotičnom voznom situacijom.

 

Bang & Olufsen Sound sustav

Sound sustav Bang & Olufsen postavlja vizualne i zvučne akcente. On je savršeno integriran u sportski dizajn vozila i pretvara svaki zvuk u neponovljivo iskustvo za uši. Gozba za sva osjetila - tijekom svake vožnje.

 

Audi virtual cockpit

Budućnost mobilnosti jasno je vidljiva s Audi virtual cockpitom: ovaj potpuno digitalni kombinirani instrument s 12,3" zaslonom visoke razlučivosti u boji prikazuje informacije na fleksibilan i primjeren način.