Oštriji izgled. Visoka razina udobnosti prostora. Audi A4 Avant.

Više prostora, više elegancije, više sportskog duha: novi Audi A4 Avant objedinjuje estetski dizajn i funkcionalnu korisnu vrijednost te k tomu nudi još puno toga. Opcijski Audi virtualni kokpita sa svojim visokorezolucijskim 12,3" LCD zaslonom i opcijski Bang & Olufsen sound sustav s 3D zvukom stavljaju impresivne akcente u unutrašnjosti te nude razinu luksuzne klase.

Audi A4 Avant galerija

Specifikacije Audi A4 Avant

Spoj funkcionalnosti i visoke kvalitete

Koncept prostora Audija A4 Avant osmišljen je do najmanjeg detalja: od izuzetno kvalitetnog ambijenta do impresivnog prtljažnika. Ukupni prostor za odlaganje s preklopljenim naslonom stražnje klupe iznosi maksimalno 1510 litara. Još veću udobnost nudi po želji dostupno senzorsko upravljanje u stražnjem braniku, pomoću kojeg se poklopac prtljažnika može pokretom stopala jednostavno otvoriti. U kombinaciji s izuzetno kvalitetnim materijalima ugodnima na dodir i vrhunskim elementima stvoren je impresivan ambijent koji omogućuje iskustvo inovativne arhitekture Audija A4 Avant.

Bolja klima u unutrašnjosti

Po želji dostupni, dvodijelni panoramski stakleni krov savršen je dodatak klima-uređaju: on će se pobrinuti za ugodnu i dobro osvijetljenu unutrašnjost s poboljšanom klimom pomoću učinkovitog odzračivanja. U slučaju jakog sunčevog zračenja električna roleta za zaštitu od sunca smanjit će zagrijavanje i zračenje. Integrirani vjetrobrani pobrinut će se za ugodnu i mirnu atmosferu tijekom vožnje s otvorenim krovom.

Prvorazredni komfor u vožnji

S jedne strane sportski, s druge strane komforan. Osnovu za dinamično ponašanje vozila u vožnji i prvorazredni komfor u vožnji čine osovine s pet spona i elektromehanički servoupravljač - izuzetno su lagani te dodatno smanjuju potrošnju goriva. Opcijski je dostupan dinamični upravljač. On mijenja svoj prijenos ovisno o brzini i kutu upravljača - za još veću suverenost i sportsko iskustvo vožnje.

Progresivna: tehnologija svjetla

Vidjeti i biti viđen: opcijska glavna svjetla u LED i Matrix LED tehnologiji pretvaraju tehniku u vizualni zaštitni znak. LED stražnja svjetla s dinamičnim žmigavcima dodatno naglašavaju progresivni dizajn.

Siguran. Udoban. Učinkovit.

Veća udobnost, dodatna sigurnost i manja potrošnja: Audi A4 Avant opremljen je brojnim sustavima potpore za vozača. Opcijska prediktivna potpora za učinkovitu vožnju pomaže, primjerice, kod vožnje uz predviđanje situacije u prometu te tako omogućuje uštedu goriva do čak 10 %. Sustav adaptive cruise control sa Stop&Go funkcijom uključujući potporu kod prometnog zastoja rasteretit će vas u usporenom prometu te pri brzini do 65 km/h djelomično preuzeti upravljanje.

Informacija i fascinacija

Audi A4 Avant nudi velik izbor inteligentnih tehnologija i opcijski je opremljen vrhunskim infotainment sustavom, MMI navigacijskim sustavom plus s MMI touch sustavom. Istovremeno rukovanje postaje još intuitivnije: MMI navigacijski sustav plus nudi inovativnu navigacijsku tehniku s najvećom raznolikošću funkcija uz maksimalni komfor rukovanja i brojne dodatne funkcije. Opcijski Audi virtualni kokpit, potpuno digitalni kombinirani instrument, na svom visokorezolucijskom 12,3" LCD zaslonu prikazuje najvažnije informacije u obliku izvrsnih i izuzetno detaljnih grafičkih prikaza - te vozaču nudi još veću preglednost.

Ekskluzivno: linije opreme

Dodatnu značajku Audija A4 Avant predstavljaju dostupne linije opreme. U unutrašnjosti se S line competition paket nadograđuje na S line black paket unutrašnjosti i proširuje ga dekorativnim karbonskim umetcima RS, višenamjenskim upravljačem s tri kraka i crnim, djelomično kožnim sportskim sjedalima. Alternativno na raspolaganju stoje S sportska sjedala u Magma crvenoj ili drugim bojama.

Veća preciznost od prednjeg do stražnjeg dijela vozila.

Progresivan dizajn u kombinaciji s visokom funkcionalnom korisnom vrijednošću: to je Audi A4 Avant. Zahvaljujući prostranoj i izuzetno kvalitetnoj unutrašnjosti u kombinaciji s inovativnom tehnologijom ovaj model predstavlja suverenog pratitelja za posao i slobodno vrijeme.