Rijetko koji put predalek.Gotovo nijedna cesta preloša.

Novi A4 allroad quattro simbol je ekskluzivnog offroad karaktera. On objedinjuje izražajan dizajn s maksimalnom funkcionalnošću te je na taj način jedinstven u svom segmentu. Izuzetno izbočena kućišta kotača i veći razmak od tla čine model A4 allroad quattro savršenim suputnikom za lakši teren. Pogon na sve kotače quattro, koji ovom modelu ujedno i daje ime, omogućuje poseban doživljaj vožnje: veću dinamiku, veću trakciju i dobar osjećaj na gotovo svakoj dionici. Sada je dostupan i s 4-cilindarskim motorom snage 163 i 190 KS.

 

Audi A4 allroad quattro galerija fotografija

Video des A4 allroad quattro
A4 allroad quattro
Fahrendes Modell des A4 allroad quattro
Exklusiver Offroad Charakter
Seitenansicht A4 allroad quattro
Innovative Technologie im A4 allroad
 

Značajke Audija A4 allroad quattro.

 

Progresivan dizajn.

 

Audi A4 allroad quattro pokazuje svoju prezentnost. Vodoravne linije i istaknuta kućišta kotača odišu izuzetnom snagom. Pregršt detalja poput zaštitne rešetke hladnjaka s okomitim kromiranim lamelama, markantnog prednjeg i stražnjeg branika te zupčastih glavnih svjetala predstavljaju završnu obradu kod vanjskog dizajna koja ovom modelu pruža ekskluzivan offroad karakter. Za A4 allroad quattro na raspolaganju je 15 vanjskih boja od čega je pet boja dostupno za potpuno lakiranje.

 

Inovativne tehnologije.

 

Fascinantan infotainment i inteligentni sustavi potpore u modelu Audi A4 allroad quattro jasno naglašavaju inovativnu mobilnost: tako opcijski Audi virtualni kokpit i opcijski Bang & Olufsen sound sustav s 3D zvukom nude vrhunski doživljaj na najvišem nivou. U značajke sustava potpore ubraja se adaptive cruise control s funkcijom Stop&Go uključujući potporu kod prometnog zastoja. Pri brzinama do 65 km/h ova funkcija preuzima kretanje i kočenje te pruža podršku prilikom upravljanja.

 

Suveren doživljaj vožnje.

 

Nemojte dopustiti da vam drugi određuju put: s pogonom na sve kotače quattro suverenost dolazi u sklopu serijske opreme. Za veću dinamiku, veću trakciju i dobar osjećaj na gotovo svakoj dionici. K tomu se sa sustavom Audi drive select u svakom trenutku mogu pozvati željena vozna svojstva: osim poznatih modusa comfort, auto, dynamic, efficiency i individual, za vožnje izvan asfaltiranih cesta dostupan je i modus offroad.

 

Revolucionarna funkcionalnost.

 

Oprema u modelu Audi A4 allroad quattro očarava svojom revolucionarnom funkcionalnošću. Tako senzorsko otključavanje poklopca prtljažnika omogućuje posebno praktičan utovar prtljažnika. Serijski, potpuno preklopivi naslon stražnjeg sjedala jamči dodatan prostor u unutrašnjosti. U osnovnoj izvedbi na raspolaganju je volumen prtljažnika od 505 litara, a s preklopljenim naslonom stražnjeg sjedala i uz natovarenost do krova volumen prtljažnika iznosi 1510 litara.

 

Snažni motori.

 

Zahvaljujući TFSI i TDI motorima Audija A4 allroad quattro moći ćete osjetiti naprednu tehniku i učinkovitost. S novorazvijenim 2.0 TFSI motorom snage 185 kW (252 KS) A4 allroad quattro u kombinaciji sa 7-stupanjskim S tronic mjenjačem ubrzava od 0 do 100 km/h za 6,1 sekundu te postiže najveću brzinu od 246 km/h. Njegova potrošnja iznosi 6,4 litre goriva na 100 km, što odgovara emisiji CO2 od 147 grama po kilometru. Najbolja verzija među TDI motorima - 3.0 TDI - razvija snagu od 200 kW (272 KS) i ubrzava za 5,5 sekundi od 0 do 100 km/h. Njegova najveća brzina iznosi 250 km/h. Potrošnja je ograničena na 5,3 litre goriva na 100 kilometara i 139 grama CO2 po kilometru. Opcijski vozni postroj s regulacijom amortizera i povećana visina vozila od tla jamče još veći užitak u vožnji.