Sportsko i elegantno izdanje.Audi e-tron S Sportback.

Kombinirana potrošnja struje u kWh/100 km: 27,6 – 27,5 (Novi europski ciklus vožnje); 28,1 – 26,4 (WLTP) Kombinirane emisije CO₂ u g/km: 0

Potpuno električni Audi e-tron S Sportback impresionira trima snažnim elektromotorima, sportskim dizajnom i dosegom do čak 370 km s jednim punjenjem u WLTP ciklusu. Snaga od 370 kW (503 KS) omogućuje ubrzanje SUV coupéa od 0 do 100 km/h za samo 4,5 sekundi, osiguravajući pritom da u potpunosti uživate u vožnji.

Iskustvo koje pruža električni pogon

Audi e-tron S Sportback impresionira svojim sportskim performansama i užitkom u vožnji već na prvih nekoliko metara. Za to se pobrinuo naglašeni pogon u stražnjem dijelu s dva od ukupno tri elektromotora u kombinaciji s izuzetno spontanom reakcijom na papučicu gasa. Treći elektromotor po potrebi će se izuzetno brzo aktivirati, pružajući još veću snagu. Neovisno o tome ubrzavate li za 4,5 sekundi od 0 do 100 km/h (kombinirana potrošnja struje u kWh/100 km: 27,6 – 27,5 (Novi europski ciklus vožnje); 28,1 – 26,4 (WLTP); kombinirane emisije CO₂ u g/km: 0) ili se vozite brzinom od 210 km/h – s veseljem iščekujte snagu od čak 370 kW (503 KS), izvrsnu agilnost i suverenu trakciju.

Iznova doživite električne performanse

Električni Torque Vectoring Audija e-tron S Sportback poboljšat će svaku vašu vožnju. Uživajte u sportskom upravljanju, većoj dinamici i posebnoj kontroli na gotovo svakoj podlozi i u gotovo svim vremenskim uvjetima. Senzori neprestano nadgledaju situaciju u vožnji i raspodjeljuju pogonsku silu između dvaju stražnjih kotača, uzimajući u obzir osobni stil vožnje. Sustav osim toga osigurava selektivnu regulaciju pogonskog momenta po kotačima: tako se prednji kotač s unutrašnje strane zavoja po potrebi usporava gotovo neprimjetno, što sprječava proklizavanje i omogućuje još agilnije i neutralnije upravljanje.

Jasan sportski dizajn

Snažan, sportski dizajn modela Audi e-tron S Sportback novi je izraz naših progresivnih stilskih elemenata. Njegov je izgled posebno impresivan zbog padajuće linije stražnjeg dijela vozila i snažnih kontura koje ističu njegove kotače. Osmerokutna singleframe rešetka svijetlosive boje uvodi dizajn u električno doba.

Brzo vozi. Brzo se puni.

Na 370 km, koliko iznosi njegov doseg s jednim punjenjem u WLTP ciklusu, Audi e-tron S Sportback 2 oduševit će vas svojom brzinom. No čak i kada miruje, ne gubi na brzini. Naime, potpuno električni SUV coupé napunit će se od 5 % do 80 % za otprilike 30 minuta na agregatima za brzo punjenje (eng. High Power Charging). Kod kuće možete potpuno jednostavno puniti uz kompaktni sustav punjenja e-tron, dok ćete na putu ostati mobilni zahvaljujući usluzi punjenja e-tron i mreži od 155 000 stanica za punjenje u Europi.