Audi connect

U današnje vrijeme smo u svako vrijeme i svuda umreženi – kod kuće, na poslu i na putu. Sa Audi connect vaše vozilo postaje mobilan dom.

Audi connect povezuje vaše vozilo sa internetom preko SIM-kartice u Bluetooth Autotelefonu. Na taj način stalno imate pristup online informacijama kao što su na primjer vremenska prognoza, vijesti i prometne Informacije ili aktualne slike putem Google Eartha i Google Street Viewa ili Audi music streama.

Mnoštvo usluga i funkcija povećava udobnost vožnje i diže uživanje u automobilu na novu razinu – sa Audi connect vaš auto postaje dio globalne mreže. Opcijski MMI® navigacijski sustav plus (Za serije modela Audi A3, A4, A6, A7 Sportback, A8 sa MMI® touch, Q7, TT) omogućuje intuitivno, brzo biranje od Audi connect podržanih usluga.

Mobilnost & Navigacija

Gdje je najjeftinija benzinska crpka? Ima li kolona na željenom pravcu? Kako stvari izgledaju na odredištu? Koja god pitanja si po putu postavite – Audi connect vam daje odgovor. I pokazuje Vam ga pregledno razvrstanog na displeju vaše MMI Navigacije plus (sa MMI touch). Naravno uključujući direktnu navigaciju do odabranog cilja sa realističnim pogledima iz Google Eartha i Google Street Viewa.

Komunikacija

Zapremanje e-mailova, provjera kratkih poruka ili postiranje na Facebooku – sa Audi connect vaš audi postaje mobilna komunikacijska centrala. Sa WLAN Hotspotom možete koristiti interenet na istovremeno osam mobilnih uređaja. Jel u pitanju tablet, laptop ili igraća konzola – osjećajte se kao kod kuće.

Infotainment

Sa Audi connect ste u svako doba najbolje informirani i zabavljeni. Imate svoju vlastitu meteorološku postaju, studio za vijesti, putni vodič, internetski radio iz cijelog svijeta i još puno toga. Vama na usluzi pritiskom dugmeta.