Audi Originalna dodatna oprema.Uživati u slobodi. U svim aspektima.

Uživajte u svakom trenutku jeseni!
Prelijepo vrijeme za sportske aktivnosti na otvorenom i opuštene vožnje put zelenila.
Uz odgovarajuću Audi oriignalnu dodatnu opremu ste savršeno pripremljeni za takve izazove.

Vaš Audi nije obično prijevozno sredstvo koje Vas vozi samo od tačke A do tačke B. On je mnogo više od toga. Upravo iz tog razloga smo Vam obezbijedili mnogo mogućnosti sa Audi Originalnom dodatnom opremom: obezbijedili smo Vam proizvode koji svakodnevno iznova ispunjavaju obećanje kvaliteta.

Otkrijte koje je ideje Audi Originalna dodatna oprema pripremila za Vaš način života.

Osnovi/poprečni krovni nosač

Na odgovarajući osnovni ili poprečni krovni nosač možete montirati bilo koji drugi nosač ili krovnu kutiju, ovisno o tome šta Vam je u tom trenutku potrebno: nosač za skije ili snowboard, za dasku za jedrenje, za bicikl, … Sa uređajem (bravom) protiv krađe.

Nosač za bicikl

Za montažu na krov. Viljuškasti držač osigurava siguran transport Vaših bicikala. Jednostavan za rukovanje. Može se zaključati. Pogodan za bicikle sa bravom na prednjem točku. City Crash testirani.

Nosač bicikla na kuki za vuču

Preklopiv. Namjenjen i za električna bicikla! Namjenjen za vozila koja imaju volan na desnoj i ona koja imaju volan na lijevoj strani. Moguće ga je zaključati. Namjenjena je za transport 2 bicikla ukupne težine do 60 kg. Opcionalno dostupno: dodatak za treći bicikl.
Montira se na opcionalno dostupnu kuku za vuču.

Krovna kutija

Sportski izgled. Platinasto siva krovna kutija sa brilijantno crnim bočnim lajsnama i hromiranim  Audi prstenovima oduševljava svojim visoko kvalitetnim izgledom. Može se zaključati. Otvara se sa dvije strane što u mnogome olakšava utovar i istovar. Maksimalno dozvoljena težina tereta je 75 kg.

Krovne kutije su dostupne u 3 veličine:
S (300 l)
M (360 l)
L (405 l)