Luksuzna limuzina s futurističkim osjećajem u vožnji.Audi A8 60 TFSI e quattro.

Pogon modela A8 60 TFSI e quattro sastoji se od učinkovitog elektromotora i snažnog motora na izgaranje. Neke karakteristike dizajna poput istaknute signature svjetala u prednjem braniku naglašavaju njegov poseban položaj kao plug-in hibridno vozilo. Mnoštvo slobodnog prostora za sve osobe i materijali visoke kvalitete karakteristični su za unutrašnjost.

Plug-in hibrid – suveren i učinkovit

S elektromotorom i snažnim 3,0 l V6 TFSI motorom razvija se sistemska snaga od 330 kW (449 KS) te se postiže ubrzanje od 0 do 100

Kombinacija prednosti

Naš plug-in hibridni koncept u Audiju A8 60 TFSI e quattro povezuje najbolje od dvaju pogonskih svjetova: s učinkovitim elektromotorom putovat ćete uz nisku razinu buke i bez lokalnih emisija, a zahvaljujući potpuno električnom dosegu od najmanje 43 kilometra u naseljenim mjestima, većinu svojih svakodnevnih dionica možete prijeći na potpuno električni pogon. Motor na izgaranje suvereno će vas dovesti do odredišta na dužim putovanjima, a da pri tome ne morate raditi pauzu radi punjenja.

Pregled nad dosegom

Pokazivač stanja električnog pogona pozicioniran lijevo u Audi virtual cockpitu prikazuje ukupnu snagu sustava, modus pogona i stanje napunjenosti baterije. U sredini možete očitati preostali doseg, kao i u aplikaciji myAudi.

Ekskluzivan karakter loungea: unutrašnjost

Dizajn unutrašnjosti Audija A8 60 TFSI e quattro s opremom kao što su opcijska matrix LED svjetla za čitanje straga ili opcijski paket ambijentalnog osvjetljenja poziva vas da uđete u vozilo. Zauzmite mjesto na opcijskim individualnim konturnim komfornim sjedalima sprijeda. Osim pneumatskog namještanja sjedala i bočnih dijelova naslona sjedala, ova sjedala nude grijanje, prozračivanje i funkciju masaže s raznim programima. Putnici u stražnjem redu sjedala mogu upravljati različitim funkcijama klima-uređaja i sjedala te komfornim funkcijama uz pomoć opcijskog sustava Rear Seat Remote.

Audi exclusive

Učinite svoj Audi A8 60 TFSI e quattro unikatnim – toliko jedinstvenim poput vas – uz opremu Audi exclusive. S odabranim dekorima, kožom u boji i individualnom vanjskom bojom iz velike ponude boja. Potpuno u skladu s vašim željama.