Elegancija u veličanstvenom stilu.Oprema modela Audi A7 Sportback 55 TFSI e.

Emocionalni dizajn, sportski karakter i inovativna tehnologija:
Audi A7 Sportback TFSI e spaja prednosti coupéa, limuzine i Avanta u izrazito atraktivan koncept.

HD matrix LED prednja svjetla s Audi laserskim dugim svjetlima

LED prednja svjetla pobrinut će se za osvijetljenost kolnika nalik dnevnoj svjetlosti, pa će se vaše oči sporije umarati. Laserska svjetla upotpunit će LED duga svjetla na brzini većoj od 70 km/h, a zahvaljujući velikom dosegu omogućit će veću preglednost.

360° parkirne kamere

Zadržite pregled nad okolinom vozila: tako ćete preciznije i udobnije manevrirati svojim vozilom – i na malim parkirnim površinama i kroz uske ulaze u javne garaže.

Audi phone box

Dobro mjesto za vaš mobilni telefon: Audi phone box omogućuje komforno telefoniranje tijekom vožnje. Rukovanje se odvija preko elementa za rukovanje MMI sustavom, višenamjenskih tipki na kolu upravljača ili putem govorne naredbe. Mobilni se telefon može u svakom trenutku preko USB priključka opskrbljivati strujom.

Bang & Olufsen Advanced Sound Systems 3D zvukom

Ovako ćete cestu pretvoriti u pozornicu: integriran u izuzetno kvalitetni ambijent Audija, sound sustav stručnjaka za HiFi Bang & Olufsen postavlja kako vizualna tako i akustična mjerila. Sustav automatski u obzir uzima brzinu vožnje i pozadinske zvukove te omogućuje fascinantnu reprodukciju surround zvuka kao u koncertnoj dvorani.