Kokpit novoga doba Koncept rukovanja Audija A7 Sportback.

Uredni, besprijekorno integrirani i kao da su izliveni iz jednog komada: visokorezolucijski 10,1″ i 8,6″ HD dodirni zasloni MMI High s funkcijom touch response besprijekorno se uklapaju u ploču s instrumentima te progresivnom konceptu rukovanja osiguravaju pozornicu kakvu zaslužuje. Na gornjem zaslonu vozač upravlja infotainment sustavom. Donji zaslon omogućuje pristup klimatizaciji, komfornim funkcijama i unosu teksta.

Rukovanje pritiskom na gumb.
Bez gumba.

Manje tipki, više udobnosti. Revolucionarni koncept rukovanja MMI touch response nudi prednosti jednostavnog i intuitivnog upravljanja smartphoneom te pritom jamči sigurno rukovanje i tijekom vožnje zahvaljujući haptičkoj povratnoj informaciji. Upravo je to presudna prednost tehnologije MMI touch response: dodirnete li zaslon prstom, nećete odmah aktivirati funkciju – za to je potreban lagani pritisak definiranom snagom. Tek tada ćete dobiti mehanički potvrdni impuls u kombinaciji sa zvukom klika. Za jasan feedback. I sigurnu vožnju.

Karte à la carte

Prava karta u svakoj situaciji: zadržite pregled s klasičnim preglednim 2D navigacijskim prikazom ili istražite svoju okolinu putem 3D prikaza karte s modelima gradova ili satelitskog prikaza Google Eartha uključujući informacije o konfiguraciji tla, nazive ulica i proširene informacije o zanimljivim mjestima.

Sluša svaku riječ

U novom Audiju A7 Sportback imate priliku rukovati brojnim funkcijama putem upravljanja govornim naredbama. To omogućuje opcijska interakcija prirodnim jezikom – inteligentni glasovni asistent koji razumije i formulacije iz svakodnevne upotrebe jezika. Obavijestite svoju navigaciju kamo želite otputovati, diktirajte SMS poruke ili promijenite radiopostaju. Sve prirodnim jezikom i bez micanja ruku s kola upravljača.

Vrhunski zvuk na svakom koraku

Pretvorite svoj Audi u koncertnu dvoranu na kotačima: s opcijskim Bang & Olufsen Advanced sound sustavom s 3D zvukom sprijeda i straga. 19 zvučnika i 1820 W stvaraju eksplozivnu zvučnu atmosferu na svim sjedalima. Decentni zvučnici u A stupu pritom stvaraju posebnu prostornu zvučnu pozornicu. Zvučne leće u instrumentnoj ploči s automatskim izvlačenjem jamče preciznu reprodukciju zvuka. A posebna privacy funkcija pobrinut će se da privatni razgovori i ostanu privatni tijekom telefonskih razgovora putem handsfree sustava.

Klima i komfor u skladu s vašim željama

Opcijski 4-zonski komforni automatski klima-uređaj nudi individualnu regulaciju klime na svim sjedalima. Inteligentni senzori pritom prepoznaju putnike i prilagođavaju klimatizaciju u skladu s osobnim potrebama. Posebni filtri k tomu smanjuju fine čestice i alergene te osjetno poboljšavaju klimu u unutrašnjosti. S opcijskim paketom Air Quality dodatno se poboljšava kvaliteta zraka: pomoću dviju mirisnih aroma i ionizatora zraka koji može smanjiti umor i povećati pozornost.