Četiri prstena. I jedna jasna linija.Novi Audi A7 Sportback.

Prepoznatljiv, jedinstven, A7. Od oštrijih svjetala sa samostalnom signaturom preko uspravnog prednjeg dijela sa širokom singleframe rešetkom i siluetom nalik coupéu sve do skulpturalnog stražnjeg dijela vozila – Audi A7 Sportback ambasador je revolucionarnog dizajna koji u sebi istovremeno nosi klasične gene quattro modela. Dokaz da možete ostati vjerni svojoj liniji i kada je iznova osmislite.

Novi slobodni prostor

Dali smo više prostora prostranosti. S poboljšanom razinom udobnosti u stražnjem dijelu vozila bez ustupaka u pogledu kapaciteta prtljažnika. S opcijskim grijanjem prednjih i stražnjih sjedala te prije svega s preciznom i nadasve kvalitetnom obradom karakterističnom za ručnu izradu.

Cockpit novoga doba

Uredni, besprijekorno integrirani i kao da su izliveni iz jednog komada: visokorezolucijski 10,1″ i 8,6″ HD dodirni zasloni MMI High s funkcijom touch response besprijekorno se uklapaju u ploču s instrumentima te progresivnom konceptu rukovanja osiguravaju pozornicu kakvu zaslužuje. Na gornjem zaslonu vozač upravlja infotainment sustavom. Donji zaslon omogućuje pristup klimatizaciji, komfornim funkcijama i unosu teksta.

Naše preporuke

Inspirativne kompozicije vanjskih boja i naplataka, kombinirane sa stilom i prikladno aranžirane za svačiji ukus.

Klasičniji

Puristički, suzdržano elegantni, jednostavno dotjerani. 20″ aluminijski lijevani kotači u V dizajnu s 5 dvostrukih krakova zajedno s Taifun sivom metalik vanjskom bojom čine optimalnu kombinaciju bezvremenske elegancije.

S izraženijim sportskim karakteristikama

Naglasite progresivni i sportski karakter svojeg Audija A7 Sportback: s 21″ aluminijskim lijevanim kotačima u dizajnu zvijezde s 5 V krakova, Firmament plavom metalik vanjskom bojom i po želji dostupnim S line exterieur paketom, između ostalog sa stražnjim i prednjim branicima specifičnima za S modele, difuzorom Titan crne mat boje specifičnim za S line modele te optikom završetka ispušne cijevi i kopčom od kroma.

Markantniji

Nemojte samo naglasiti dinamični karakter svojeg Audija A7 Sportback – osnažite ga. Kombinacijom 21″ aluminijskih kovanih kotača u dizajnu zvijezde s 5 V krakova i Triton plave metalik vanjske boje. Za jedinstven nastup i markantne akcente.

Stilski elementi nove generacije

Novi A7 Sportback utjelovljuje sportsku eleganciju te kao ambasador novog dizajna donekle predstavlja automobilsku avangardu. Oštre linije i silueta nalik coupéu izraz su dinamične emocionalnosti. Svjetla sa samostalnom signaturom modela A7 naglašavaju progresivni vanjski dizajn. Krov se kao elegantna kupola proteže iznad atletske karoserije od A stupa pomaknutog prema natrag te završava u karizmatično skulpturalnom stražnjem dijelu vozila s kontinuiranom LED svjetlećom trakom. Jedinstven nastup koji očarava čak i dok miruje.