Doživite napredak, nemojte ga samo osjetiti.Audi A6 Limousine.

Kada se dizajn spoji s učinkovitošću a sportski duh sa stilom. Kada se ujedine inovacije i preciznost i kada se u svakoj liniji osjeti progresivna elegancija. Kada oblici i funkcije simboliziraju stav a napredak stoji iznad svega. Tada poslovna klasa dobiva novog predvodnika: Audi A6 Limousine. Snažniji nego ikada prije. Suveren kao uvijek.

Jasan stav.Iz svake perspektive.

Od proširene singleframe rešetke hladnjaka preko bočnih otvora za zrak sa sportskim kromiranim okvirima pa sve do uskih glavnih svjetala – prednji dio Audija A6 Limousine na prvi pogled oduševljava progresivnim dizajnom. Oštriji bočni dio sa snažnim proširenjima iznad kućišta kotača naglašava “quattro” gene. Vanjska zrcala smještena na gornjem dijelu vrata djeluju izrazito sportski. I linija krova koja podsjeća na coupé modele završava elegantno na stražnjem dijelu trodimenzionalnog dizajna s karakterističnim aluminijskim okvirom.

Vizionarska snaga osvjetljenja. Izražajan pogled.

Opcijska HD Matrix LED prednja svjetla s dinamičnim pokazivačima smjera oduševljavaju na dva načina. Vozaču nude optimalno osvjetljenje ceste, a da pritom ne zasljepljuju vozila koja dolaze u susret. A zbog svjetala s karakterističnim svjetlosnim segmentima, čiji je fokus pomaknut prema van, Audi A6 Limousine djeluje još šire.

Uvijek u prednosti za jednu generaciju.
Već osam generacija.

Predstaviti inovacije na vizionarski način. Ostvariti digitalizaciju – vizionarskom koncepcijom rukovanja, širokom umreženošću i velikom ponudom sustava potpore za vozača. Za više sigurnosti. Više komfora. I za nova mjerila u višoj klasi vozila. To su naša očekivanja. To je naša strast. To je osma generacija Audija A6 Limousine.