Odlučno svestran.Audi A6 Avant.

Izvanredna udobnost prostora i futuristička digitalna kompetencija objedinjene u estetici atletičara: Audi A6 Avant izlazi kao pobjednik u svim životnim situacijama. Izvana sportski elegantan, unutra kultivirano prostran – Avant je sveobuhvatno umrežen s postignućima digitalnog doba te postavlja nove standarde u višoj srednjoj klasi vozila sa svojim inovativnim sustavima potpore za vozača. Ponovno.

Neusporedivo dinamičan. Neosporno Avant.

Ravniji, širi, niži – prednji dio novog modela A6 Avant na prvi pogled demonstrira snagu i preciznost. Markantno izbočena kućišta kotača, linija krova koja počinje padati prije u odnosu na druge modele i položeniji D stup dodatno naglašavaju dinamiku proporcija te čine neusporedivu siluetu. Stražnji dio vozila posebno je istaknut zahvaljujući sportskom krovnom spojleru i karakterističnoj kromiranoj letvici – za atletsku karizmu s istovremeno beskompromisnom prostranošću.

Pokazuje veličinu

Beskompromisno udoban: Optimizirani koncept prostora novog modela Audi A6 Avant vozaču i putnicima nudi više slobodnog prostora u području nogu, glave i ramena uz uobičajeno veliki kapacitet prtljažnika. Djeljivi naslon stražnje klupe s otvorom za prijevoz dugih predmeta može se fleksibilno preklopiti u omjeru 40 : 20 : 40 i optimalno prilagoditi vašim željama i potrebama. Za odlazak s obitelji i skijaškom opremom u planine ili na duža poslovna putovanja: S volumenom utovara od 565 do 1680 litara dostupne su vam sve mogućnosti.

Linije opreme

Ovisno o želji kupca unutrašnjost novog modela Audi A6 Avant utjelovljuje potpuno različite karaktere. Osim linije Basis na raspolaganju su dodatne četiri linije opreme, svaka s individualnim konceptom boje: sport, design, design selection i ovdje prikazani paket sportske opreme S line. Boje se doimaju kako progresivnima tako i elegantnima. Materijali su, uključujući kožu Valcona i dekorativne maske od mat brušenog aluminija, vrlo vrijedni i odlikuju se kvalitetom ručne izrade.

Minimalistički dizajn. Maksimalna udobnost rukovanja.

Po želji dostupni 10,1″ i 8,6″ HD dodirni zasloni MMI High s funkcijom touch response besprijekorno se uklapaju u elegantnu ploču s instrumentima, a upotpunjuje ih 12,3″ zaslon opcijskog Audi virtualni kokpit. Zahvaljujući brojnim mogućnostima individualiziranja čak sedam vozača može pohraniti preferirana namještanja u individualnim korisničkim profilima. Glavne funkcije vozila mogu se – slično kao kod smartphonea – pozicionirati na željeno mjesto na MMI ekranu putem funkcije “Drag and Drop”. Fleksibilno, komforno i prije svega: jednostavno.

Agilniji. Okretniji. Izraženiji sportski karakter.

Serijski progresivni upravljač pobrinut će se za snažnu voznu dinamiku pomoću naglašeno sportskog prijenosa upravljača koji posebno u kombinaciji s opcijskim dinamičnim upravljanjem svim kotačima povećava agilnost i okretnost.