Izvrsne dodatne funkcije zaAudi A6 allroad quattro

Slobodno postavite visoke zahtjeve. Audi A6 allroad quattro će ih ispuniti. On utjelovljuje savršenu sintezu ekskluzivnog dizajna, impresivne učinkovitosti i dinamičnog sportskog duha te u svakom detalju očarava svojom visokom kvalitetom. Ovaj je uspješni model sada ponovno usavršen: s ekspresivnim novitetima u vanjskom dizajnu, međusobno umreženim sustavima potpore i dodatno usavršenim komfornim elementima.

HD Matrix LED glavna svjetla s dinamičnim žmigavcima

Optimizirana osvijetljenost i impresivan dizajn: Audi Matrix LED glavna svjetla kombiniraju sustav kamera s LED izvorima svjetlosti koji cestu osvjetljavaju bojom sličnom dnevnoj svjetlosti u skladu s dotičnom situacijom u vožnji.

Bang & Olufsen Premium sound sustav s 3D zvukom

Prostorni zvuk kao u koncertnoj dvorani: Bang & Olufsen sound sustav s 3D zvukom podiže užitak u glazbi na novu razinu. Visokotonski i srednjetonski zvučnici posebno integrirani u A stup proizvode trodimenzionalni zvuk koji reproducira kompletnu punoću glazbe.

Head-up zaslon

Sve pod kontrolom: s Head-up zaslonom u Audi ulazi prikazna tehnologija koja je do prije svega nekoliko godina bila rezervirana prvenstveno za pilote. Vizualni sustav od asferičnih zrcala projicira relevantne informacije izravno u vidno polje vozača.