Fleksibilan, snažan, ekstrovertiran.Audi A6 allroad quattro.

Audi A6 allroad quattro spaja prednosti Avanta kao što su udobnost i varijabilnost s tipičnim karakternim osobinama allroada poput stalnog pogona na sve kotače quattro, emocionalnog doživljaja vožnje i markantnog offroad dizajna. K tomu vam nudi opsežnu ponudu digitaliziranih tehnologija. Audi A6 allroad quattro, koji je prvi put došao na tržište 1999. godine, 2019. godine slavi 20-godišnju obljetnicu sa svojom četvrtom generacijom.

Intenzivan doživljaj vožnje

Audi A6 allroad quattro svestrani je talent u pogledu dinamike vožnje i komfora u vožnji. Serijski pogon na sve kotače quattro pobrinut će se za bolju trakciju, visok stupanj sigurnosti i agilno upravljanje. Integrirana ultra tehnologija kontinuirano nadzire stanje vozila u vožnji te ovisno o situaciji raspodjeljuje pogonski moment na prednju i stražnju osovinu. Serijsko pneumatsko opružje s adaptivnim amortizerima automatski regulira nivo vozila. Tako se razmak od tla može povećati za do 45 milimetara u odnosu na Audi A6 Avant. Sa serijskim sustavom dinamike vožnje Audi drive select možete aktivno utjecati na karakteristiku Audija A6 allroad quattro: na raspolaganju vam je sedam modusa vožnje, od kojih su “allroad” i “offroad” namijenjeni vožnjama izvan asfaltiranih cesta. Birajte između tri stupnja snage 3,0 TDI motora (kombinirana potrošnja goriva*: 6,6-5,8 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana*: 172-152 g/km): 170 kW (231 KS), 210 kW (286 KS) ili 257 kW (349 KS). Najsnažnija varijanta ubrzava Audi A6 allroad quattro od 0 do 100 km/h za 5,2 sekunde.

Jasan offroad vanjski dizajn

Audi A6 allroad quattro raspolaže markantnim elementima vanjskog dizajna koji naglašavaju njegov offroad karakter. Na prednjem dijelu vozila u oči posebno upada singleframe rešetka: sa svojim okomitim prečkama vizualno se ističe od pandana osnovnog modela – također i s dizajnom bočnih otvora za zrak. Pogledom na bočni dio vozila u oči će vam upasti maske kućišta kotača koje se ističu svojom bojom, prag s amblemom quattro i uzdužni krovni nosači montirani na stazama. Audi A6 allroad quattro serijski raspolaže 18″ kotačima. Ponuda seže sve do opcijskih Audi Sport kotača veličine 21″. Završetak na stražnjem dijelu vozila predstavljaju difuzor specifičan za allroad modele i donja zaštita motora i mjenjača. Donji dijelovi branika sprijeda i straga, maske kućišta kotača i pragovi serijski su lakirani u kontrastnoj Scandium sivoj mat boji. Te elemente opcijski možete također dobiti s metalik vanjskom bojom ili u boji vozila.

Sportska i ekskluzivna – unutrašnjost

Zahvaljujući velikim dimenzijama Audija A6 allroad quattro na svim ćete sjedalima uživati u velikoj unutrašnjoj visini vozila i mnoštvu slobodnog prostora u području nogu. Na raspolaganju vam stoje raznolike mogućnosti individualiziranja. Odaberite primjerice opcijski paket unutrašnje opreme “allroad” (slike). U opsegu su primjerice sadržane osvijetljene letvice u pragovima s aluminijskim umetcima, od kojih prednje imaju natpis allroad. On se također nalazi na kožnoj presvlaci sportskih sjedala. Višenamjenski sportski kožni upravljač raspolaže tipkama za mijenjanje stupnjeva prijenosa i kontrastnim šavovima Stahl sive boje. Kod paketa unutrašnje opreme “allroad” papučice i oslonac za noge izvedeni su od plemenitog čelika. Kao dodatne opcije za ugodnu atmosferu u unutrašnjosti nudimo vam paket konturnog/ambijentalnog osvjetljenja u više boja i paket za kvalitetu zraka.