Sportski i obiteljski.Audi A5 Sportback.

S Audijem A5 Sportback izdvajate se iz mase. S novim elementima u dizajnu koji daju ovom modelu s pet vrata za obitelj još veću dubinu i širinu. Na raspolaganju su vam i napredne tehnologije, poput opcionalnih Audi Matrix LED prednjih svjetala i velika infotainment stanica.

Dizajn kojem se divite – i kojeg vozite

Impresivna sportska sposobnost – čak i prije prve vožnje i iz svakog kuta. Ovo odlikuje dizajnerski izričaj ovog sportaša. Široki otvori za zrak i kromirane kopče daju prednjoj strani još veću oštrinu. Opcionalni 20-inčni aluminijski naplaci istaknuti su lukovima kotača, a bočna aluminijska traka u matiranoj verziji na difuzoru i obloge trapeznog otvora ističu širinu stražnjeg dijela. Osim toga, Audi A5 Sportback može se individualizirati Advanced i S line dizajnerskim paketima.

Jasno osvijetljen

Prednja svjetla u LED tehnologiji serijski su dostupna u vašem Audiju A5 Sportback. Po želji možete imati i Matrix LED prednja svjetla, uključujući i Audi lasersko svjetlo. Audijevo lasersko svjetlo dopunjuje LED duga svjetla pri brzini od 70 km/h, a svojim dometom koji je gotovo dvostruko veći od LED dugog snopa, pruža osjetno veću sigurnost. Ovaj svjetlosni paket također uključuje dinamičku svjetlosnu oznaku pri ulasku i izlasku iz automobila, kao i dinamičke pokazivače smjera.

Intuicija? I sve u fokusu

Digitalnim svijetom Audija A5 Sportback intuitivno se može upravljati na 10,1-inčnom MMI dodirnom zaslonu uz osjetne povratne informacije ili glasovne naredbe. Ili iskusite opcijski dostupan Audijev virtualni kokpit, koji uz prilagodljiv rad, intuitivni izbornik i zaslonom usmjerenim na vozača uvijek prikazuje najvažnije informacije o vožnji u vašem vidnom polju. Audi A5 Coupé vam također nudi razne opcionalne Audi connect usluge¹, poput traženja zanimljivih mjesta u vašem području ili navigacije Google Earth ™ ².

Povezivost? Osobno i digitalno

Uživajte u boljoj kvaliteta poziva i mogućnostima bežičnog punjenja uz opcijski dostupan Audi Phone box.

Svoj smartphone jednostavno spojite⁴ na Audi A5 Sportback i pomoću Audi connect funkcije ključa možete zaključati i otključati svoj Audi A5 Sportback sa svojim pametnim telefonom⁴ – bez ključa vozila.

Kompromisi? Nema potrebe

Više nego odličan osjećaj prostora: zahvaljujući velikoj unutrašnjosti, Audi A5 Sportback nudi prostor straga za obitelj i u prtljažniku za svu vašu prtljagu. Vizualno, osjećaj prostora naglašavaju horizontalno dizajnirani elementi u unutrašnjosti, novodizajnirana središnja konzola, obloga vrata u staklu te visoka kvaliteta materijala.

Izbor dizajna Audi design Okapi smeđe boje i S line dizajn paket pružaju vam dodatne mogućnosti za individualizaciju. I posljednje, ali ne najmanje bitno, moderni infotainment i opcionalno LED ambijentalno svjetlo daju unutrašnjosti Audija A5 Sportback novu progresivnu eleganciju.

Funkcija ili dizajn? Oboje

Audi Originalna dodatna oprema nudi raznolike mogućnosti individualizacije o obogaćivanja vašeg Audija A5 Sportback. Iskoristite dodatnu opremu koja će savršeno odgovarati vašem vozilu – od boxa za skije do dodatne prtljažne krovne kutije, koja će vam olakšati pakiranje.

Sustavi potpore u pozadini

Opcijski sustavi za pomoć vozaču⁵ nude inovativnu podršku na vašem putovanju u Audiju A5 Sportback. Na primjer, u gradskom vas prometu upozorenje pri izlasku iz automobila upozorava pomoću LED signala i prije otvaranja vrata na druge sudionike prometa koji prilaze straga.

Najbolji stil vožnje? Onaj koji je prilagodljiv

Dinamično upravljanje Audijem A5 Sportback donosi neodoljivu sportsku atmosferu i visoku razinu udobnosti u vožnji izravno na cestu – preciznim prilagođavanjem omjera upravljanja i upravljača brzini vozila. Uz pomoć odabranog profila vožnje, iskusit ćete vožnju točno u skladu s vašim idejama: zahvaljujući dinamičkim, udobnim, automatskim, individualnim i efikasnim postavkama, stil vožnje možete prilagoditi u bilo kojem trenutku. Većina motora TFSI i TDI imaju snagu od 120 kW (163 PS) uz 12-voltnim Mild-hybrid tehnologiju. Osim toga, quattro pogon s ultra tehnologijom, koja osigurava izuzetnu dinamiku, dostupan je za neke motore.