Revolucionarna evolucija.

Novi Audi A3 Sportback.

U svijetu koji se brzo mijenja potreban vam je pratilac koji je spreman na nove izazove. Naprednim dizajnom i inovativnim tehnologijama kao što je Audi connect.

Vanjski dizajn: savršena linija za plažu

Novi Audi A3 Sportback u Atoll plavoj metalik boji i verziji edition one s ekspresivnim rubovima kućišta točkova, širim tragom i kontinuiranom linijom ramena na bočnim stranama. U kombinaciji s novom, većom Audi singleframe rešetkom saćaste strukture, Audi A3 Sportback ostavlja dosad najizraženiji atletski dojam.

quattro i Audi drive select

Zahvaljujući opcijskom pogonu na sve točkove quattro, progresivnom upravljaču i opcionalnom sistemu Audi drive select, novi Audi A3 Sportback spreman je za gotovo sve rute. Pomoću sistema Audi drive select možete prilagoditi karakter modela A3 Sportback svom načinu vožnje – bez obzira na to radi li se o komfornom, dinamičnom, automatskom ili potpuno individualnom načinu vožnje. Modus efficiency može pridonijeti uštedi goriva.

Digitalizacija na dodir

Sve funkcije MMI zaslona nude jednostavno upravljanje dodirom čak i tokom vožnje. Zahvaljujući opcionalnoj opremi kao što su Audi virtualni kokpit i Head-up zaslon dodatne se informacije prikazuju u direktnom vidnom polju vozača. Za fantastičan doživljaj zvuka pobrinut će se opcionalno dostupan Bang & Olufsen Premium sound sustav s 3D zvukom.

Više prostora

Zahvaljujući volumenu prtljažnika od 380 l i komfornoj opremi za utovar i istovar prtljage novi Audi A3 Sportback nudi izuzetnu prostranost. Veća unutrašnja visina vozila i slobodni prostor u području nogu u prednjem i stražnjem dijelu vozila pobrinut će se za još veću razinu udobnosti i funkcionalnosti.

Matrix LED glavna svjetla

Standardna LED glavna svjetla osiguravaju dobru vidljivost. Opcijska Matrix LED glavna svjetla osvjetljavaju cestu sjajno i homogeno, a također su impresivni zahvaljujući jedinstvenom Audi light potpisu. Učinci odsjaja na vozila koja vam dolaze u susret mogu biti znatno umanjena.

Sustavi potpora za vozača

Različiti sustavi potpore vozaču u novom Audiju A3 Sportback će vam pomoći izbjeći neugodna prometne iskustva, ubrzati ili usporiti po potrebi. Sustavi potpora posebno su korisni u prometnim gužvama ili primjerice na autocesti s više traka, kada će vam adaptivni sustavi potpore pomoći pratiti stanje u prometu – u svakom trenutku.

Bang & Olufsen sound sustav s 3D zvukom

Bang & Olufsen Premium sound sustav s 3D zvukom, surround zvuk reproducira kroz 15 zvučnika visoke performanse, uključujući subwoofer. 16-kanalno pojačalo ima ukupnu snagu od 680 vata.

Novi virtualni 3D zvučni efekt stvara intenzivno akustično iskustvo. Ekskluzivni poklopci zvučnika s aluminijskim aplikacijama osiguravaju savršen doživljaj dizajna.

Rješenja po mjeri

Uz opcijsku opremu iz Audi originalne dodatne opreme vaša će svakodnevica u Audiju A3 Sportback biti još lakša. Krovna kutija ponudit će vam primjerice veći prostor za odlaganje. Možete birati između različitih boja i veličina.

Ostanite iznimni

Za sportski izgled pobrinut će se kotači od lakog metala u Acumen dizajnu s 5 V-krakova crne boje s kontrastnom Quarz sivom i Signal crvenom bojom koji dosljedno naglašavaju dinamični dizajn vozila.