Više prostora i udobnosti

Novi A1 Sportback nudi znatno bolji prostor, a time i dodatni komfor za vozača, suvozača i stražnje putnike. Unatoč kompaktnim vanjskim dimenzijama i sportskoj liniji krova odrasli putnici u stražnjem dijelu vozila uživat će u velikoj unutrašnjoj visini vozila i mnoštvu slobodnog prostora u području nogu.

Osjetno prostraniji

Volumen prtljažnika novog Audija A1 Sportback narastao je za 65 litara: u normalnom stanju u prtljažnik može stati 335 litara, a s preklopljenim stražnjim naslonom uz natovarenost do krova čak 1090 litara. Sa 67 centimetara utovarni je rub smješten na ugodno niskoj poziciji.

Audi spremnici za skije i prtljagu

Optimalni pratitelji za sve koji sve rado nose sa sobom: spremnici za skije i prtljagu iz Audi originalne dodatne opreme. Svestrana funkcionalnost spojena sa sportsko elegantnim dizajnom.

Audi dječje sjedalice

Maksimalnu sigurnost tijekom vožnje automobilom svojim mališanima osigurat ćete odabirom prave dječje sjedalice*. Ovisno o dobi i težini razlikujemo tri vrste dječjih sjedalica: Audi nosiljku za dojenčad, Audi dječju sjedalicu i Audi dječju sjedalicu youngster.

*Sve dječje autosjedalice odgovaraju sigurnosnoj normi ECE-R 44/04 u svim točkama.